Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 01:38

Ήττα στις λεπτομέρειες… νίκη στις εντυπώσεις.

Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση που πραγματοποίησε η Άνω Μερά στον πρώτο της φιλικό παιχνίδι που έδωσε χθες στην Μύκονο, κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων (ομάδα footballleague).

ο αγώνας δεν εξελίχθηκε σε ένα εύκολο απόγευμα για τον Βύζαντα Μεγάρων, καθώς χρειάστηκε να έρθει το γκολ του Νικολέτου στο 79΄ώστε να πάρει τη νίκη με 0-1. Μάλιστα 10 λεπτά αργότερα (89΄) ο Ντιάιε έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει για την Άνω Μερά, όταν πέναλτι που εκτέλεσε εξουδετερώθηκε από τον Ηλιού.

Ο Νίκος Τζιώβας σε ένα ασυνήθιστα μεγάλο φιλικό για το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος των Κυκλάδων, είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας του, δοκιμάζοντας πολλά σχήματα και όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Οι Μυκονιάτες στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και δείχνοντας ότι μετά την σύντομη περιπέτεια της Δ’ Εθνικής, επιστρέφουν και πάλι στο τοπικό από εκεί που έμειναν… δηλαδή σε ρόλο πρωταγωνιστή.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Τζιώβας): Αγγελίδης, Κουτσούκος, Λάμα, Θεοδωρακάκης, Κεραμιδάς, Θεοχάρης, Τόσκα, Ντιάιε, Τουρέ, Κουκάς, Βλιζνάκης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκοράρι, Τσέλαη, Πετράκης, Κουσαθανάς, Νάζος, Πετράι, Τοπάλης, Γκότσης

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Καλλιακούδης): Μούζος, Δελάρδας, Κόκκαλης, Παπαδημητρίου, Τσακιράκης, Κοντούλης, Νικολέτος, Μαζιώτης, Μιχαλόπουλος, Ζάρκος, Καλογιάννης Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ηλίου, Κλάπης, Μερκούρη

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες.

 

Ανταπόκριση - Φωτογραφία: Ειρήνη Παππά

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares