Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 18:47

Βαλσαμάκης: Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου!

Όπως είχαμε αναφερθεί σε προγενέστερο άρθρο μας ο αρχηγός του ΑΟ Σερίφου Ανδρέας Βαλσαμάκης, τραυματίστηκε εν ώρα φιλικού αγώνα, σοβαρά με κίνδυνο της ζωής του.

Ο Ανδρέας σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ορισμένων ανθρώπων και θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια γι αυτό.

Εμείς να ευχηθούμε στον φίλο μας Ανδρέα Βαλσαμάκη να είναι γερός και δυνατός και… να δώσουμε το ραντεβού μας στο γήπεδο τον Οκτώβριο.

SERIFOS XORHGOI-SERIFOYΑκολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του αρχηγού:

Το Σάββατο 6 Ιουλίου πέρασα ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, έναν τραυματισμό που δεν εύχομαι να μην περάσει ποτέ κανείς και προπαντός οι συμπαίκτες μου.
Ο Α.Ο. Σέριφου όπου και ανήκω και αγαπώ από μικρό παιδί έχει πλέον ανθρώπους που έχουν καταλάβει τι πάει να πει οργάνωση, αθλητισμός, πρωταθλητισμός που μέρα με την ημέρα μας κάνει και γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί μέσα απ την δουλειά του προπονητικού τιμ και αυτό το αναφέρω για έναν και μόνο λόγο: όταν νοσηλευτικά στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και εξετάστηκα από τον νευροχειρουργό μου είπε τις εξής κουβέντες: «Αγόρι μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό που σε επανέφερε στην ζωή και στο προπονητή σου που σε έχει κάνει δυνατό» λέγοντας μου δηλαδή ότι γι αυτούς τους λόγους παρέμεινα στην ζωή...
Με την σειρά μου λοιπόν και εγώ θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Ιατρό Κο Καραντώνη Ηλία που ήταν ο ιατρός του αγώνα και δεν ήταν τυχαία στο γήπεδο όπως έγραψαν κάποια σχετικά άρθρα για το περιστατικό του τραυματισμού μου και τον συμπαίκτη μου και συμπατριώτη μου Μποφιλιο Ε. Ιωάννη (λιμενοφύλακας) που με κράτησαν στην ζωή.
Τον πρόεδρο μας Κον Ραμπια Σάββα που για μένα είναι ένας ΗΡΩΑΣ!!!
Τον Δήμαρχο Σέριφου Κον Αντωνάκη Αντώνη για τις προσπάθειες που κατέβαλε για την περιπέτεια της υγείας μου, τους συμπαίκτες και φίλους μου που ήταν στο πλευρό μου σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας μου και τέλος τον προπονητή μου Κον Παλαιό Μιχαήλ και τους βοηθούς του Κον Κοτσικο Αλ. και Κον Μουστάκα Νικ. που με την δουλειά που μας έχουν κάνει εισπράττουν ακόμα και τα συγχαρητήρια των Ιατρών!!

Σας ευχαριστώ όλους,

Ανδρέας Βαλσαμάκης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares