Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 08:17

Ζαννάκης Βαγγέλης: «Όνειρο μου να παίξω με τον Ανδριακό στις επαγγελματικές κατηγορίες...»

Σήμερα φιλοξενούμε στην στήλη μας τον ανδριώτη ποδοσφαιριστή της Τριγλίας Ραφήνας, Βαγγέλη Ζαννάκη.

Βαγγέλη, πρώτα απ'ολα να σε συγχαρούμε για την ανανέωση του συμβολαίου σου με την Τριγλία. 3 χρονιά στην ομάδα της Ραφήνας, φέτος στα σαλόνια της Γ' Εθνικής. Πες μας για την ανανέωση σου αλλά και για την εμπειρία σου στην Δ' Εθνική με τα κιτρινόμαυρα: «Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα εδώ καθώς είναι μια ομάδα που είναι όλα τέλεια και είμαστε μια οικογένεια. Οι εμπειρίες που αποκόμισα από τη Δ’ εθνική είναι πολλές και είμαι χαρούμενος γι’αυτο...»

Ήσουν ένας από τους βασικούς συντελεστές στην (παραμονή-άνοδο) της ομάδας σου στην Γ' Εθνική. Πόσο δύσκολο ήταν να επιτευχθεί αυτό φέτος αφού όπως ξέρουμε οι μισές ομάδες υποβιβάστηκαν στις τοπικές κατηγορίες. «Ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς και μας επηρέασε αυτό το γεγονός, αλλά όπως είπα και πριν ήμασταν ενωμένοι και τα καταφέραμε...»

 

Είχες άλλες προτάσεις για να αγωνιστείς σε κάποια άλλη ομάδα; «Ναι είχα πρότασης και από άλλες ομάδες μάλιστα οι δυο ήταν από Κυκλάδες...»

Φέτος ήρθες αντίπαλος με μια κυκλαδίτικη ομάδα, τον Πανναξιακό. Πως είδες τους Ναξιώτες και τι πιστεύεις για φέτος τόσο για τον Πανναξιακό όσο και για την Μύκονο «Πιστεύω ότι ο Πανναξιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένα καλό σωματείο και ελπίζω να κρατηθεί στην κατηγορία εφέτος και να ανεβάσει το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, για την Μύκονο νομίζω ότι τέτοια σωματεία κοσμούν το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, το θεωρώ το πιο καλά σωματείο στις Κυκλάδες. Ελπίζω και οι δυο ομάδες τον Κυκλάδων να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν βάλει...»

zannakis v-andriakos

Ο Ανδριακός τα τελευταία χρόνια δεν ήταν η ομάδα που ξέραμε. Μέτρια πορεία χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα. Που νομίζεις ότι οφείλετε αυτο για την ομάδα του νησιού σου; «Έγιναν πολλές αλλαγές θεωρώ σημαντικό ότι έφυγε ένας προπονητής καταξιωμένος στις Κυκλάδες και έφυγαν και παίχτες, εύχομαι με της νέες κινήσεις που έχουν γίνει να βρει το δρόμο του γιατί έχει ένα γήπεδο στολίδι και δεν αξίζει να είναι εκεί που είναι.. Εμένα προσωπικά είναι όνειρο μου να παίξω με τον "Ανδριακό" στις επαγγελματικές κατηγορίες...»

Εκτός από τον Ανδριακό, παρακολούθησες φέτος το Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα. Ποίες πιστεύεις ότι είναι οι διαφορές του, τότε που έπαιζες κι εσύ με το τώρα; «Πιστεύω όταν έπαιζα εγώ ήταν ποιο δυνατό το πρωτάθλημα στης Κυκλάδες, τώρα είναι 2 ομάδες που προσπαθούν και μια η Σύρος εφέτος που πάει να κάνει κάτι..»

Βαγγέλη σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε να κρατάς ψηλά την ποδοσφαιρική σημαία των Κυκλάδων εκεί που θα αγωνίζεσαι. «Σας ευχαριστώ πολύ που επικοινωνήσατε μαζί μου και εύχομαι τα καλλίτερα σε εσάς για την προσπάθεια που κάνετε αλλά και για τις Κυκλάδες μας.»

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares