Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 01:43

Πανναξιακός: Θετικά τα μηνύματα.

Θετική από όλες τις απόψεις ήταν η χθεσινή συνάντηση του απερχόμενου Δ.Σ του Πανναξιακού, με εκπροσώπους των φορέων του Νησιού της Νάξου.

Από την συνάντηση που έγινε την Τετάρτη στα γραφεία του Πανναξιακού, στο ΔΑΚ Νάξου, έλειψε εκπρόσωπος του Δήμου Νάξου, καθώς και του Συλλόγου μαζικής εστίασης. Στο κάλεσμα του Πανναξιακού, ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το παρών, το ΝΟΠΑΠΠΠΑ που εκπροσωπήθηκε από τον Προέδρου του κύριο Ιάκωβο Ναυπλιώτη, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, με τον Μανόλη Βασαλάκη, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, με τον Πρόεδρο Δημήτρη Καπούνη και η Ένωση Ξενοδόχων με το Πρόεδρο Στρατούρη Λευτέρη.

Με την παρουσία του Εμπορικοεπαγγελαμτικού Συλλόγου στη συνάντηση, οι σχέσεις με τον Πανναξιακό, φαίνεται να εξομαλύνονται και οι γνωστές ανακοινώσεις να αποτελούν ένα κακό παρελθόν για τις δύο πλευρές.

Μπάτζετ

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του Πανναξιακού Βασίλη Φλεριανό να εξηγεί πως δεν ήταν δυνατών να γίνουν εκλογές χωρίς να υπάρχει κάποιου είδους σιγουριά για το αύριο.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Φλεριανός ανέλυσε τον οικονομικό σχεδιασμό (Μπάτζετ) που είναι απαραίτητος, ώστε η ομάδα για να πορευτεί στη Γ’ Εθνική. Το μπάτζετ θα κυμανθεί περίπου στις 200.000€, δηλαδή μειωμένο σε σχέση με πέρυσι, όπου ο προϋπολογισμός ανήλθε περίπου στις 235.000€.

Κάπου εκεί ανέλαβε τον λόγο ο Κύριος Πλάτωνας Τομπάς (υπευθ. Τμ. Στίβου), ο οποίος αναγνωρίζοντας τις όποιες δυσκολίες, ανέλυσε στους παραβρισκόμενους τους τομείς , τους οποίους μπορεί ο κάθε φορέας να βοηθήσει τον Πανναξιακό.

Θέσεις φορέων

Ξενοδόχοι: Η διαμονή των παικτών και η σίτιση τους, ήταν ένα από τα σοβαρά θέματα που απασχόλησε τους ομιλούντες, με τον Κύριο Στρατούρη να δίνει την υπόσχεση ότι, ο Σύλλογος Ξενοδόχων θα κάνει ότι είναι δυνατών, προκειμένου να δώσει μια μόνιμη λύση. Ο ίδιος επανέφερε την συζήτηση για την εκτύπωση ενός τουριστικού οδηγού από τον Πανναξιακό, ο οποίος θα μοιράζετε από τα μέλη των ξενοδόχων σε κάθε τουρίστα που ενοικιάζει κάποιο κατάλυμα στο νησί.

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών: Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καπούνης -Πρόεδρος της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου- που ο ίδιος έχει γνώση του τι σημαίνει Γ’ Εθνική, αφού έχει διατελέσει Πρόεδρος του Αγερσανίου, όταν αυτό σαν ΠΑΕ αγωνιζόταν εκεί, συνέστησε προσοχή και μέτρημα στις κινήσεις, καθώς το μέγεθος του μπάτζετ εύκολα μπορεί να ξεφύγει. Η πρόταση του ήταν ο Πανναξιακός να στραφεί κυρίως στους προμηθευτές των επιχειρήσεων της Νάξου και να διεκδικήσει μια μικρή χορηγία – στήριξη από αυτούς. Όλα αυτά πάντα με δεδομένη τη στήριξη της Ένωσης.

ΝΟΠΑΠΠΠΑ: Ο Πρόεδρος του ΝΟΠΑΠΠΠΑ Ιάκωβος Ναυπλιώτης, που είναι πλέον γνωστός για την στήριξη που δίνει σε όλα τα σωματεία της Νάξου, δήλωσε έτοιμος να ακούσει ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν με τη στήριξη του ΝΟΠΑΠΠΠΑ. Οι διαφημιστικές πινακίδες, αλλά και οι χώροι του ΔΑΚ Νάξου, ήταν κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν, με τις δύο πλευρές να δηλώνουν στο τέλος ότι, οι επαφές με στόχο το καλό του Πανναξιακού θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον.

Εμποροεπαγγελαμτικός Σύλλογος: Από την πλευρά του ο Μανόλης Βασαλάκης που βρέθηκε στα γραφεία του Πανναξιακού για λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου δήλωσε την θέληση όλων να βοήθησαν, ενώ επισήμανε ότι η κατάσταση στην αγορά είναι πολύ δύσκολη. Ο Πανναξιακός τόνισε είναι ένα προϊόν, που θα πρέπει να βελτιώνει συνεχώς αυτά που προσφέρει, πράγμα στο τέλος που θα εκμεταλλευτεί και οικονομικά.

Εκλογές

Προς το τέλος της συνάντησης τέθηκε και το θέμα των εκλογών, που το πιο πιθανό είναι να γίνουν την Κυριακή 23 του Μήνα. Μάλιστα οι εκλογές του Συλλόγου -όπως συμφώνησαν όλοι – φέτος θα γίνουν στα γραφεία της ομάδας. Πάντως σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ του Πανναξιακού θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση, στην οποία θα αναφέρετε η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος των εκλογών.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares