Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 12:19

ΑΟ Πάγου: Ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση της ομάδας…

Σταθερά ανοδικά βήματα κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου.

Μια ομάδα που την διακρίνει η σοβαρότητα, η συνέπεια και το βασικότερο, ήθος, πάντα με χαμηλούς τόνους όπως άλλωστε διακρίνει τους ανθρώπους της διοίκησης.

Πολλά ακούγονται για συζητήσεις και συμφωνίες παικτών όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για άλλη μια χρονιά ο ΑΟ Πάγου θα είναι πρωταγωνιστής στον όμιλό του προσπαθώντας πάντα για το κάτι παραπάνω.

Φέτος η ομάδα έκανε μια πολύ καλή συμφωνία με τις Ακαδημίες του κ. Κάμπαξη «Σύρος 2002» και πλέον ο Πάγος θα έχει τμήμα Νέων στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Αρκετοί από αυτούς τους παίκτες θα ενισχύσουν και την ανδρική ομάδα προβληματίζοντας ευχάριστα ακόμα περισσότερο τον έμπειρο τεχνικό κ. Ηλία Ξενικάκη.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και 3 χρόνια ο Πάγος έχει συνεργασία και με τις ακαδημίες του κ. Περρή Γιάννη «ΑΟ Βήσσας» παίρνοντας μέρος στο προπαιδικό πρωτάθλημα της Ένωσης.

Τώρα όσο έχει να κάνει για κάποιες αποχωρήσεις βασικών παικτών σε άλλες ομάδες του νησιού είναι πέρα ως πέρα αβάσιμο να γίνει αφού αρχή των διοικούντων είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά στην ομάδα να παίρνουν μεταγραφή μόνο σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας και όχι σε ομάδες με τους ίδιους στόχους.

Πολύ σύντομα όπως μας διαβεβαίωσε άνθρωπος της ομάδας θα έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις. Αναμένουμε λοιπόν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares