Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 10:57

Σε όμιλο με ομάδες της Αττικής Μύκονος και Πανναξιακός

Σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή του Άρη Γάτα ο πρόεδρος της επιτροπής του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, κύριος Μιχάλης Τζανόπουλος, ανέφερε τα εξής ενδιαφέροντα για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος φέτος στην Γ’ Εθνική.

Οι εισηγήσεις που θα κάνει λοιπόν ο κ. Τζανόπουλος είναι οι εξής.

Στο νότο που ενδιαφέρει τις δικές μας ομάδες αλλά και τους φιλάθλους μας, υπάρχουν, 22 ομάδες από τις τέσσερις ενώσεις του λεκανοπεδίου, οι δύο δικές μας, ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Μυκόνου και 8 κρητικές. Σύνολο 32 ομάδες δηλαδή δύο όμιλοι των 16 ομάδων, όπως δηλαδή είναι η αρχική απόφαση για τους ομίλους της Γ’ Εθνική.

Ο κ. Τζανόπουλος τόνισε ότι θα εισηγηθεί να μην μπουν στον ίδιο όμιλο οι Κρητικές ομάδες με τις Κυκλαδίτικες και οι 22 ομάδες της Αττικής θα μοιραστούν στους δύο αυτούς ομίλους με κλήρωση.

Στην Συνέχεια ο κ. πρόεδρος ανέφερε ότι «Οι όμιλοι θα γίνουν έως το τέλος Ιουλίου και στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει λογικά το πρωτάθλημα».

Άλλα πολύ ενδιαφέροντα που είπε ο κ. Τζανόπουλος είναι ότι «Θα αγωνίζονται ξένοι στο πρωτάθλημα αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τον αριθμό τους» (εδώ να αναφέρουμε ότι το πιο πιθανό είναι ότι θα έχουμε 4 ξένους). «Το μοντέλο των μικρών απέτυχε για διάφορους λόγους και δεν θα συνεχίσει να υφίσταστε αυτός ο περιορισμός. Όσο αφορά όμως τους μεγάλους σε ηλικία εκεί θα υπάρχει κάποιο όριο. Δεν γνωρίζω τώρα να σας απαντήσω όμως για παίκτες 33-34 χρονών και πάνω θα υπάρχει ένα όριο στον αριθμό που θα χρησιμοποιούν οι ομάδας».

Κλείνοντας την συζήτηση του με τον κ. Γάτα είπε ότι «ίσως να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στις ομάδες που ήδη ξέρουμε αφού υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουν τελικά να δηλώσουν συμμετοχή κάποιες όπως επίσης να έχουμε επαγγελματικές ομάδες που θα θελήσουν να παίξουν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής»

Όπως και να’ χει, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα βοηθώντας έτσι τα σωματεία να δρομολογήσουν τις ανάγκες τους σε αυτή τη «νέα» κατηγορία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares