Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 19:46

Σιδερής: Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον Ναξιακό ΓΣ

Η μεθοδική δουλειά και προσπάθεια που γίνετε στις ακαδημίες του Ναξιακού φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς, καθώς για ακόμη μια φορά το σωματείο που ασχολείται καθαρά και μόνο με τον Στίβο στη Νάξο, είχε μια πολύ καλή παρουσία στους διασυλλογικούς αγώνες (ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚΒ γεν. 2002-2004), που πραγματοποιήθηκαν τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ.

Ο Πέτρος Σιδερής, σαφώς ικανοποιημένος από το επίπεδο των αγώνων, αλλά κυρίως από την παρουσία και τις επιδόσεις των αθλητών του, μετά το τέλος των αγώνων και ενώ ήταν επίσημος προσκεκλημένος της εκπομπής "Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ", είπε:

«Όσοι παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου και παρακολούθησαν τους αγώνες νομίζω ότι το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, αφού ο καλός καιρός έγινε σύμμαχος για να δούμε ωραίους αγώνες και όλα κύλησαν καλά».

Όσο αφορά το Στίβο στη Νάξο τόνισε:STIVOS MIKRA NAXOS 2013

«Για ακόμη μια φορά, οι αγώνες έδειξαν σε όλου μας ότι στο νησί υπάρχουν πολλά μικρά ταλεντάκια, που έχουν μέλλον στον κλασσικό αθλητισμό. Πιστεύω ότι τα παιδιά θέλουν την βοήθεια όλων μας. Το χειροκρότημα και ο κόσμος στο γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό κίνητρο για τους αθλητές. Στη Νάξο υπάρχει η αθλητική παιδεία, μα νομίζω, δυστυχώς ότι πολλοί από τους κατοίκους του αγνοούν την ύπαρξη του κλασικού αθλητισμού. Σταδιακά, όμως το νέο της ύπαρξης του στίβου αρχίζει και περνάει με θετικό πρόσημο στη Ναξιώτικη κοινωνία και χαίρομαι πολύ για αυτό, καθώς όλο και περισσότερα παιδιά έρχονται με ενθουσιασμό στο γήπεδο. Πρέπει όμως να είμαστε όλοι κοντά σε αυτά τα παιδιά και να τα προωθούμε στην ενασχόληση τους με τον κλασσικό αθλητισμό, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να ασκήσουν ταυτόχρονο το σώμα και το πνεύμα τους».

Για το σωματείο του τον Ναξιακό είπε:

«Όσο έχει να κάνει με τον Ναξιακό ΓΣ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά μου, πρώτων για την όρεξη που δείχνουνε και την πειθαρχία στις προπονήσεις και δεύτερον επειδή, αγώνα με τον αγώνα τα βλέπω να βελτιώνονται, τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε χαρακτήρα. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιο παιδί όλα είναι πολύ καλά, κάποια βέβαια ξεχωρίζουν σε κάποια αγωνίσματα όπως φάνηκε και στους αγώνες, αλλά στο σύνολό τους είναι μία καλή ομάδα με πολύ μέλλον».

Ο Ναξιακός σε μία προσπάθεια να καλέσει και άλλους μικρούς αθλητές στο γήπεδο δημιούργησε μικρότερες ακαδημίες ηλικίας 6-7-8 ετών εντελώς δωρεάν. Για πληροφορίες καθημερινά στο γήπεδο από τις 3 το μεσημέρι ζητώντας το κ. Σιδερή Πέτρο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares