Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 16:01

Ο Πρόεδρος του Πανσιφναϊκού στο Sport Cyclades

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού του Πανσιφναικού με τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου το οποίο ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την φετινή χρονιά για την Σιφνέικη ομάδα, ο πρόεδρος του Πανσιφναικού κ. Ιωάννης Καλογήρου μας έδωσε μια μίνι συνέντευξη στον απεσταλμένο μας, στο νησί μιλώντας για την παρθενική εμφάνιση της ομάδος από τη Σίφνο στο Πρωτάθλημα του Α’ Τοπικού.

 

  • Κύριε Πρόεδρε καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που δεχτήκατε να μιλήσετε στο Sport Cyclades, με αφορμή ότι σήμερα με το παιχνίδι σας απέναντι στην ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού Σύρου ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές σας υποχρεώσεις ,πείτε μας λίγα λόγια για το  ματς που πραγματοποιήθηκε και τον φετινό απολογισμό της ομάδα σας.

 

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΠρώτα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που για μια ακόμη φορά βρίσκεστε κοντά μας και βοηθάτε στο μέγιστο ώστε να προβάλλονται σε όλα τα Κυκλαδονήσια μας η προσπάθεια που γίνεται εδώ στη Σίφνο. Σήμερα όπως είπατε και εσείς η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της για φέτος στη πρώτη χρονιά που αγωνιστήκαμε στο Τοπικό Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι πρέπει να ευχαριστήσω αρχικά όλους όσους ασχολήθηκαν για να γίνει το όνειρο ετών πραγματικότητα, θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τα παιδιά που ξόδεψαν ώρες προπονήσεων στο γήπεδο, έλειπαν από τις οικογένειες τους, από τις δουλειές τους ώστε να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και να ετοιμάζονται κατάλληλα για τα παιχνίδια, επίσης θέλω να ευχαριστήσω το προπονητή μας το κ. Δημήτρη Δημητριάδη που χωρίς της πολύτιμη βοήθεια του η ομάδα δεν θα γίνονταν χρόνο με το χρόνο καλύτερη, επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο τον αντιπρόεδρο της ομάδος τον κ. Αντώνη Καλογήρου, τον ταμία τον κύριο Ανδρέα Τρούλο, τον κ. Μάκη Φράγκο, την κυρ. Ευαγγελία Ατσόνιου, τον κ. Βίκτωρα Μαυρογιάννη, ζητώ συγγνώμη εάν ξεχνώ κάποιον, όλοι βοήθησαν στα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτού του νέου για εμάς πρωταθλήματος και πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιο έτοιμοι ώστε να είμαστε και πιο ανταγωνιστικότεροι. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλον το κόσμο της Σίφνου που στα τρία παιχνίδια που δώσαμε στο νησί μας κατέκλεισαν το γήπεδο και μας βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό ώστε να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς και όλους του χορηγούς που δίχως την βοήθεια τους δεν θα καταφέρναμε πολλά.

 

-Όσο αφορά το σημερινό ματς αντιμετωπίσαμε την δεύτερη καλύτερη ομάδα του Ομίλου και γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι από το συγκεκριμένο ματς, πολλά μπράβο στα παιδιά μας που πάλεψαν ως το τελευταίο λεπτό ακόμα και όταν το σκορ είχε ξεφύγει πολύ, πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι και πιο έτοιμοι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου για την νίκη τους και την πρόκριση τους στη διαδικασία των μπαράζ και εύχομαι ότι καλύτερο και να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά. Ξανά πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα από τη Σύρο και εύχομαι ότι καλύτερο.

 

  • Την νέα χρονιά η ομάδα έχει στόχο να παραμείνει με το ίδιο ρόστερ ή μήπως αναμένεται κάποια μεταγραφική κίνηση;

-       Αυτό δεν το γνωρίζω εγώ είναι θέμα προπονητή , πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι βασικός στόχος της ομάδος μας είναι να προωθηθούν στη βασική ομάδα παιδιά από το νησί και τις ακαδημίες γιατί υπάρχει ταλέντο και αυτό μας ευχαριστεί πάρα πολύ. Και ότι το γεγονός ότι τον άλλο μηνά έχουμε εκλογές όποτε θα πάρουμε νέες αποφάσεις για το καλύτερο του συλλόγου μας

 

  • Εσείς και η Σέριφος είστε δυο νέες ομάδες στο πρωτάθλημα, πως βλέπεται αυτή την κίνηση και εάν πιστεύεται ότι διαφέρετε πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες που υπάρχουν και αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τις ΕΠΣ εδώ και χρόνια;

 

-       Είναι αλήθεια ότι εμείς και η γειτονική Σέριφος επιχειρήσαμε ένα αρκετά δύσκολο επίτευγμα ειδικά στη οικονομική περίοδο που ζούμε, αλλά πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση για τα νησιά μας, γιατί έχουν ταλέντο διψάνε και αγαπούν το ποδόσφαιρο. Από ότι γνωρίζω από του χρόνου υπάρχουν σκέψεις να μπει στο πρωτάθλημα και η Κίμωλος, είναι μια πολύ καλή σκέψη και πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα και χαίρομαι που και άλλα νησιά σαν και εμάς ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα.

 

  • Μπορεί να μην είχατε συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα με το παλιό σύστημα που υπήρχαν δυο κατηγορίες Α’&Β’ Τοπικού αλλλα πιστεύετε ότι θα έπρεπε να αλλάξει η δομή του πρωταθλήματος εάν όχι πως βλέπετε τη δομή των τριών ομίλων και θα θέλατε κάποια αλλαγή σε αυτούς.

 

-Όσο αφορά το πρώτο σκέλος πιστεύω ότι το πρωτάθλημα όπως είναι τώρα με μια κατηγορία είναι πάρα πολύ καλό και ανταγωνιστικό, τώρα όσο αφορά τους τρεις ομίλους πιστεύω ότι έγινε με βάση δρομολογίων και την πιο εύκολη μετακίνηση, τώρα δεν είμαι ο αρμόδιος για αυτό το θέμα άλλα πιστεύω ότι η ΕΠΣΚ θα ξανακοιτάξει τυχών λάθη ή δυσκολίες που υπήρχαν ώστε του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

 

  • Για να κλείσουμε θα θέλατε να μας πείτε κάποια παράπονα ή δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σε αυτό τον πρώτο χρόνο που θα ελπίζετε να επιλυθούν ώστε του χρόνου ωστέ να μην έχετε παρόμοιες καταστάσεις ;

 

-       Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα ιδιαίτερα στο τομέα των μετακινήσεων, πολλές φορές για να μπορέσουμε να παίξουμε σε ένα παιχνίδι την Κυριακή χρειάστηκε να φύγουμε από την  Παρασκευή για πάμε στην Αθήνα και να διανυκτερεύσουμε με κόστος πολύ υψηλό, μην ξεχνάμε την περίοδο που διανύουμε, η ομάδα δεν έχει πολλά έσοδα ελάχιστους χορηγούς εμείς θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους αρμοδίους να κοιτάξουν τουλάχιστον από την νέα χρονιά να μην χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες παρόμοιες μετακινήσεις με υψηλό κόστος, υπάρχει και η ταλαιπωρία των παιχτών μας και θα θέλαμε το πλοίο της Κυριακής προς τα κοντινά νησιά να ξαναμπεί στο δρομολόγιο.

 

Θα ήθελα να σας ξανά ευχαριστήσω πάρα πολύ για την συζήτηση που είχαμε εύχομαι ότι καλύτερο για τη Σίφνο και την ομάδα του Πανσιφναικού.

-       Και εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά που είστε πάντα κοντά μας στο κάλεσμα μας και εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και από τον Οκτώβριο ξανά στα γήπεδα κοντά στο άθλημα που αγαπάμε τόσο πολύ εμείς στις Κυκλάδες. Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares