Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 16:48

Έκανε τη δουλειά του ο Αστέρας.

Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, ο Αστέρας Τραγάιας επικράτησε σήμερα στη Νάξο με 4-1 επί του Καρτεράδου και παρέμεινε στη 3η θέση του τρίτου ομίλου.

NAXOS Katsonis 200x100Ο Αστέρας Τραγαίας κυμάνθηκε στα στάνταρ της απόδοσης του και χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων έφτασε σε μια εύκολη νίκη, βασιζόμενος περισσότερο στις ατομικές αρετές κάποιων ποδοσφαιριστών του.

Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενοι, αν και είχαν κενά στην άμυνα τους, έδειξαν να έχουν πολύ καλά στοιχεία, τα οποία με τις κατάλληλες προσθήκες στο ρόστερ, ίσως στο μέλλον κεφαλαιοποιηθούν με καλά αποτελέσματα.

Το σκορ του αγώνα άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, μόλις στο 12΄ με τον Βαζαίο. Ο Αστέρας Τραγαίας έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 16΄με τον Μασούρα. Το 2-1 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου, πέτυχε ο Φρατζέσκος στο 36΄.

Στην επανάληψη οι "Τραγαιώτες" πέτυχαν ακόμα δύο γκολ με τους Χωριανόπουλο στο 76΄(φωνάζει για οφ σάιντ ο Καρτεράδος) και με τον Επταήμερο στο 83΄.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Κάγκανης, Καπαρέλης, Κουφόπουλος, Αγγελής, Αλιμπέρτης, Δενδρινός, Επταήμερος, Παραράς (83΄Polja), Φρατζέσκος (83΄ Μάκαρης), Ονάσογλου (33΄Χωριανόπουλος λ.τ), Μασούρας.

Α.Ο Καρτεράδου (Δενδρινός): Αρτέμης, Ντάνεφ, Αρβανίτης, Σωρότος, Πράσινος Ν., Δενδρινός (83΄Βλαβιανός), Πράσινος Γ., Χάλαρης, Βενετσάνος, Ζερβάκης (79΄Βαρμάζης), Βαζαίος Ν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares