Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 00:21

Νίκη και 2η θέση για τον ΑΟ Πάρου

Με νίκη που τους έφερε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασαν οι Νέοι του ΑΟ Πάρου μέσα από τη Νάξο, όπου νίκησε 0-2 τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

NAXOS Katsonis 200x100Σε έναν αγώνα που έγινε κάτω από δυνατή βροχή οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αναζητώντας την και κατάκτηση των τριών βαθμών σε έναν αμφίρροπο όμιλο.

Ο ΑΟ Πάρου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 36΄, όταν μετά από μία εκτέλεση κόρνερ, ο Κρώνης βρέθηκε μόνος - αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή του Φιλωτίου και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Βασιλάκη ανοίγοντας το σκορ (0-1) λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι στο 1ο μέρος περιορίστηκαν σε βαθιές μπαλιές που είχαν ως στόχο τον προωθημένο Κρασσά, ο οποίος όμως ήταν καλά κλεισμένος από την άμυνα του ΑΟ Πάρου.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, όταν ο ΑΟ Πάρου πέτυχε το 0-2, όπου πάλι μετά από κόρνερ οι αμυντικοί του Φιλωτίου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα, με τον Καλογήρο να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να κάνει το τελικό 0-2.

Την επόμενη αγωνιστική το Φιλώτι θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό (23/02/13) και ο ΑΟ Πάρου υποδέχεται την Αναγέννηση Νάξου (24/02/13).  

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΜΣ Φιλωτίου: Βασιλάκης Μ., Μουστάκης Γ., Δέτσης Γ., Βασιλάκης Π., Μαράκης Ι., Κρασσάς Σ., Μανιός Γ., Προμπονάς Σ., Μουστάκση Π., Μουστάκης Γ., Καλαβρός Ν.


ΑΟ Πάρου: Παντελαίος, Ρούσος Χ., Νίκας Ι., Κρώνης Σ., Διακάτος Ε., Σιέττος Π., Καλογήρος Π., Τσαντάνης Ν., Γιουρτζίδης Ν., Κρουσταλάκης Θ., Σάμιος Π.

NEOI STHN NAXO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares