Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 15:01

Εύκολο πέρασμα από τη Μύκονο.

Πιο εύκολα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί πέρασε ο Πανναξιακός μέσα από την Μύκονο, όπου χθες νίκησε με 5-0 την Άνω Μερά, φτάνοντας τους 28 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι Ναξιώτες ήταν ανώτεροι σε όλοι τη διάρκεια του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τελικά το ματς με 5-0 (4-0 ημίχρονο).

Από την άλλη η Άνω Μερά που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες είτε λόγω καρτών (Θεοχάρης, Κεραμιδάς) είτε λόγω αποχωρήσεων (Παπασταθόπουλος, Μαρτίνος, Λεπτάκης) και δείχνει να έχει αποδυναμωθεί σημαντικά.

Πάντως το μέλημα όσων έχουν μείνει κοντά στη Μυκονιάτικη ομάδα είναι η Άνω Μερά να βγάλει με αξιοπρέπεια τις εναπομείνασες αγωνιστικές, κάτι που έχει τονίσει σε μίνι συνέντευξη του και ο αρχηγός της ομάδα Αργύρης Ασημομύτης, μια συνέντευξη που θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες και θα κάνει αίσθηση.

Τα γκολ

(0-1) Στο 13ο λεπτό ο Ντούκα άνοιξε το σκορ καθώς εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση αμυντικού σε σουτ του Τζορμπατζάκη κι ενώ αρχικά είχε αποκρούσει ο Χριστοδουλάκης, χωρίς όμως να συγκρατήσει τη μπάλα

(0-2) Το 2-0 έγινε στο 19ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αριανούτσου.

(0-3) Στο 32ο λεπτό μετά από πάσα του Ντούκα, αφού είχε προηγηθεί σέντρα του Τζορμπατζάκη ο Δερμιτζάκης από το ύψος της μικρής περιοχής τριπλασίασε τα τέρματα του Πανναξιακού.

(0-4) Το 4ο γκολ και το δεύτερο προσωπικό για του Δερμιτζάκη, σημειώθηκε στο 37ο λεπτό, όταν ο "Κρητικός" πήρε το …ριμπάουντ από απόκρουση του Ασημομύτη και πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει Χριστοδουλάκη.

( 0-5) ) Στο 61΄ ο Σταυρόπουλος σούταρε ελεύθερος από το κέντρο του γηπέδου, σημειώνοντας το γκολ της …χρονιάς.

Βλαστός

Ο τεχνικός του Πανναξιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε:

"ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παίξαμε συγκεντρωμένοι και η εξέλιξή του μας βοήθησε ώστε να κάνουμε οικονομία δυνάμεων ενόψει μίας σειράς κρίσιμων αγώνων που έρχονται στη συνέχεια".

Άνω Μερά (Ν. Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Χατζηπαναγιώτης, Δήμας, Ασημομύτης Α., Κουκάς Μ. (48' Μπούρμπουλας), Ασημομύτης Λ., Περιάλης, Ντιάιε (10' λ.τρ. Σκαρλάφτης),Τουρέ (70' Λούπης Μ.),Κουκάς Ζ., Πετράι

Πανναξιακόs (Γ. Βλαστός): Θέμελης, Πετρόπουλος, (65' Χαμηλοθώρης), Τζορμπατζάκης (61' Μπονιάκος), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Τερόλλης, Ντούκας, Δερμιτζάκης (52' Μπανακάκης), Κατσάνης Γ.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares