Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 13:42

''Χ'' στο ντέρμπι των «αποβολών».

Ισόπαλο έληξε χθες το παραδοσιακό ντέρμπι της Νάξου, όπου ο ΑΜΣ Φιλωτίου και ο Αστέρας Τραγαίας μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKROΑρνητικό ρεκόρ και αξιοσημείωτο του ματς οι πέντε (5) κόκκινες κάρτες και τα τρία πέναλτι, από τα οποία μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις το ένα. Η λήξη του αγώνα μάλιστα βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν φριχτά παράπονα από την διαιτησία των Σουλτάνη, Δεληγιάννη και Βαν Άακεν.

Λίγες φάσεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού οι 50 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγερσανίου  δεν αποζημιώθηκαν, καθώς παρακολούθησαν έναν αγώνα με λιγοστές φάσεις, πολλές διακοπές, όπου πρωταγωνιστούσαν οι σκληρές μονομαχίες, κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς έρχεται στο 10ο λεπτό, όταν ο Μαρούλης δοκίμασε ένα σουτ που δεν ανησύχησε τον νεαρό Βασιλάκη.NAXOS Katsonis 200x100

Οι φιλοξενούμενοι απειλούν ξανά με τον Δεδρινό, όταν ο τελευταίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και βγήκε σε πλεονεκτική θέση, επιχειρώντας σουτ-λόμπα που καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλάκη, στην επαναφορά και την διεκδίκηση της μπάλας ο Επταήμερος ανατράπηκε από τον Κατσουρό μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον τελευταίο να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Κύριο Σουλτάνη. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Επταήμερος, ο οποίος όμως νικιέται από τον Βασιλάκη. Αξίζει να σημειωθεί, πως η γηπεδούχος ομάδα διαμαρτύρεται για οφσάιντ του Δεδρινού στο ξεκίνημα της φάσης.

(0-1) Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32΄ ο Αγγελής  με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα Τραγαίας, κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα του Φιλωτίου προσπάθησε να αντιδράσει και σε μία σέντρα του Βασαλάκη ο Ντάσιος έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.NAXOS PROTON044

Τρία λεπτά αργότερα φτάνουμε στο δεύτερο πέναλτι και στην δεύτερη κόκκινη του αγώνα. Αυτή τη φορά οι ρόλοι αλλάζουν και το Φιλώτι βρίσκετε σε θέση εκτελεστεί, όταν ο Ξενάκης ανατρέπεται από τον Κατσούλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασαλάκης, ο οποίος όμως αστόχησε και το σκορ ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-1. Στην ίδια φάση ο Μαϊτος αντίκρισε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη)κάρτα για έντονες  διαμαρτυρίες.

(1-1) Το δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους ξεκίνησε όπως και το πρώτο δηλαδή με κόκκινη κάρτα, όταν ο Βασαλάκης  στο 67΄αντίκρισε  την δεύτερη κίτρινη.  Τέσσερα λεπτά αργότερα το Φιλώτι κέρδισε και πάλι πέναλτι με τον Κρητικό την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουστάκης, ο οποίος ευστόχησε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Ο Μανωλάς  στο 77ο λεπτό, από πλεονεκτική θέση, με ένα πολύ ωραίο σουτ  έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ .

Κόκκινων συνέχεια

Στο 86΄λεπτο ήρθε η σειρά του Ξενάκη να αντικρύσει και αυτός τη δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα. Στο 92΄λεπτό NAXOS SOULATSO MIKROο Κατσούλης πήρε σειρά, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα από τον κύριο Σουλτάνη. Στο τέλος της αναμέτρησης από τον αγωνιστικό χώρο βγήκαν 17 ποδοσφαιριστές, καθώς στη διάρκεια του αγώνα αποβλήθηκαν πέντε (5) πάιχτες (3 Φιλώτι, 2 Τραγαία).

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Βασιλάκης, Τσάφος, Στρατούρης, Μουστάκης Α. (46΄Μουστάκης Ν.)., Κατσουρός, Κτηρικός, Ξενάκης, Βασαλάκης, Ντάστιος (65΄Μουστάκης Δ.), Μανωλάς.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja, Καπαρέλης, Κουφόπουλος, Κατσούλης, Μαϊτός, Δενδρινός, Αγγελής, Μαρούλης, Επταήμερος (67΄Λυμπερτάς), Φρατζέσκος, Παραράς (46΄ Μασούρας).

;

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares