Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 21:42

Χωρίς γκολ το Αστέρας – ΑΟ Τήνου.

ASTERAS-AO THNOY 2012

Στο μοναδικό παιχνίδι της 10ης Αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο του Α’ τοπικού των Κυκλάδων ο Αστέρας Σύρου αντιμετώπισε τον Α.Ο. Τήνου στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την απόδοση των δυο ομάδων, αλλά και να αδικεί ελαφρώς τους γηπεδούχους, που είχαν μια αλαφρά πρωτοβουλία, χάνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες.

Γενική εικόνα : Ελάχιστος κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, σημαντικό ρολό έπαιξε αρχικά η μέρα διεξαγωγής, καθώς το αρκετό κρύο, επίσης και η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων. Χαρακτηριστικό επίσης του παιχνιδιού ήταν οι πολλές κίτρινες κάρτες του κ. Βακόνδιου, που παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι η διαιτητική τριάδα των Κυρίων Βακόνδιου, Γρυπάρη και Μουτάφη, δεν είχε δύσκολο έργο.

Το φιλμ του αγώνα:

Στα αγωνιστικά ο Αστέρας Σύρου ήταν ελαφρώς καλύτερος και αν ήταν πιο προσεχτικός θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο. Τήνου κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος με την αξία του πανηγύρισε την λεύκη ισοπαλία.

Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκει στους γηπεδούχους, όταν μόλις στο 4ο λεπτό ύστερα από σουτ του Ξανθάκη μέσα από την μικρή περιοχή ο Καμολίνος απόκρουσε εντυπωσιακά εξ επαφής και ο Ψωμάς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αστέρα έχασε την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα, πιο συγκεκριμένα στο 47’, ύστερα από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Βαμβακούση που είχε τελικό αποδέκτη τον Βελέτζα, ο τελευταίος πλασάρε τον τερματοφύλακα του ΑΟ Τήνου, αλλά ο Βίδος έσωσε πάνω στη γραμμή, κρατώντας το "0" για την ομάδα του.

Στο 65’ παρόμοια μεγάλη ευκαιρία για τους Συριανούς, όπου ο Ψωμάς θα καταφέρει να «κρεμάσει» τον Καμολίνο αλλά και πάλι ο Βίδος πάνω στη γραμμή θα στείλει τη μπάλα σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα έγινε η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ύστερα από σέντρα του Αρμακόλλα και κεφάλια από του Καρδαμίτση από το σημείο του πέναλτι η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από δεξί κάθετο δοκάρι του Ρούσσου.

Α.Ο.ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ: (Γκάτσιος)

Ρούσσος,Ταλατζής, Ξανθάκης, Γλύκας (Α), Καμπάνης,Τζέρμπος (65’ Μανούσος ), Βελέτζας, Καλογεράς, Καπετανάκης (45’ Κοπέλος), Βαμβακούσης (60’ Ρηγούτσος), Ψωμάς.

Α.Ο.ΤΗΝΟΥ: (Λούβαρης)

Καμολίνος, Αρμακόλας, Αρμάος, Βίδος,Τριαντάφυλλος, Βελαλόπουλος Π., Βελαλόπουλος Ε., Βελαλόπουλος Ι., Καρδαμίτσης, Βιδάλης (Α), Φουκάς (63’ Αρμακόλλας Ο.).

ASTERAS-AO THNOY 2012 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares