Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 21:01

Σταύρος Ηλιόπουλος: Ατρόμητος και Πανναξιακός οι καλύτεροι.

HLIOPOULOS ATROMHTOS

Για το παιχνίδι της Νάξου μίλησε στο sportcyclades.gr ο προπονητής του πρωτοπόρου Ατρόμητου Πειραιά Σταύρος Ηλιόπουλος.

NAXOS Katsonis 200x100Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε τις δυσκολίες που εμπεριέχει ο αγώνας της Κυριακής, όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στη Νάξο.

Μάλιστα ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν παρέλειψε να αποδώσει την φετινή πορεία της ομάδας του στην ομοιογένεια και το καλό σύνολο που διαθέτει ο Ατρόμητος:

« Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου αυτό της Κυριακής. Τον Πανναξιακό τον έχω παρακολουθήσει και σίγουρα πρόκειται για μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου. Πιστεύω ότι το όπλο της ομάδας αυτής είναι η ταχύτητα και η καλή κυκλοφορία όταν έχει κατοχή της μπάλας».

Όσο για την πρόβλεψη του για το ματς είπε:

«Όταν παίζουν αυτές οι δύο ομάδες που κατά τη γνώμη μου είναι από τις καλύτερες, αν όχι οι καλύτερες του ομίλου, πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει κάτι. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα καλό ματς, σε ένα γήπεδο "χαλί" και με πολύ κόσμο στις εξέδρες. Εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε από αυτό το ματς και πιστεύω ότι τελικά θα το πετύχουμε».

Σε ερώτηση σχετικά με την αήττητη πορεία και ποιους αντιπάλους ξεχωρίζει είπε:

«Η ομάδα μου έχει ένα ισάξιο ρόστερ, με όλους του παίχτες της ομάδας να είναι ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμοι. Εκεί πιστεύω ότι οφείλετε και το αήττητο, θα παλέψουμε όσο μπορούμε να κρατήσουμε τον μηδέν παθητικό, αλλά όπως καταλαβαίνεται και σεις δεν γίνεται να είσαι αήττητος για πάντα. Όσον αφορά τις ομάδες που ξεχωρίζω εκτός του Πανναξιακό, πιστεύω ότι ο Αστέρας Βάρης, ο Ιωνικός, ο Περαμαϊκός και ο ΑΟ Δικαίου είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν».

Κλείνοντας ο τεχνικός του Ατρόμητου δήλωσε λάτρης της Νάξου, όπου κάνει συχνά διακοπές και τον συνδέουν φιλίες με αρκετό κόσμο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares