Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 00:57

Τρεις βαθμοί στα χαρτιά για τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

ANO MERA-OL LAYRIOU

Λίγο νωρίτερα επισκέφθηκε το Λαύριο ο... Αγιος Βασίλης και άφησε το δώρο του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο αγαπημένος γιος των παιδιών έδωσε στους 'ερυθρόλευκους' ένα σακούλι, στο οποίο βρίσκονταν τρεις βαθμοί που προστέθηκαν στη συνολική -πενιχρή- συγκομιδή της φετινής σεζόν.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής δικαιώθηκε στην ένσταση που είχε υποβάλλει κατά του ΑΟ Δικαίου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών στη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση της 24ης Νοέμβρη και, έτσι, πήρε στα... χαρτιά με 3-0 ένα ματς που στον αγωνιστικό χώρο είχε χάσει (0-1)! Με αυτό τον τρόπο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου... εκτοξεύθηκε στους 15 βαθμούς και την πέμπτη θέση του 9ου ομίλου, όπου ισοβαθμεί με τον Περαμαϊκό.

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κω είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν έφεση ενάντια στην πρωτόδικη απόφαση και να πάρουν πίσω τους πολύτιμους βαθμούς. Μάλιστα, στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία πως θα έρθει η δικαίωση, άποψη που έχει ενισχυθεί και από τους νομικούς εκπροσώπους των πρωταθλητών Δωδεκανήσου.

Η βαθμολογία

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares