Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 22:14

ΑΟ Σύρου: Ευχαριστήριο-αναγνώριση προς Μάρκο Ρούσσο.

ROUSSOS SIMA

Σε μία ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον τέως Πρόεδρο της ομάδας Μάρκο Ρούσσο, εξέδωσε ο Α.Ο Σύρου. Μάλιστα ο νυν ισχυρός άνδρας της συριανής ομάδας Γιώργος Φώσκολος τοποθετήθηκε με σχετικές δηλώσεις του.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Σύρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το πρόσωπο του τέως προέδρου του Μάρκου Ρούσσου (που αποσύρθηκε πλέον από τα διοικητικά της ομάδας) για την πολυετή προσφορά του τόσο στον Α.Ο Σύρου όσο και γενικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου".

FOSKOLOS 1Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος αναφέρθηκε προσωπικά λέγοντας:

« Ο Μάρκος Ρούσσος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, μια ιστορία που θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι πολύ σημαντική, καθώς έχει συνεισφέρει τα μέγιστα όταν ο Α.Ο Σύρου έκανε σπουδαίες πορείες και αποτελούσε την ομάδα πρότυπο για όλες τις Κυκλάδες. Πρόκειται για έναν από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες που έχουν αφήσει το στίγμα τους και την σφραγίδα τους στον Α.Ο.Σ και όχι μόνο. Οι ιδέες του και η έμπρακτη στήριξη του προς την ομάδα μας είναι κάτι που δίνει δύναμη σε όλους μας για την συνέχεια. Εκ μέρους όλου του Δ.Σ θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως».

Η διοίκηση της συριανής ομάδας δεν σκοπεύει να μείνει μόνο σε ευχές και ανακοινώσεις, καθώς στην κοπή της πίτας της ομάδας που θα γίνει στο 1ο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου υπάρχει ο προγραμματισμός για την βράβευση του Μάρκου Ρούσσου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares