Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 20:31

Αγώνας επίδειξης από τις ακαδημίες του Παμμηλιακού.

akadimies-pammiliakou-filiko-12-2012-5

Αγώνας επίδειξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Πολλωνίων από τις ακαδημίες του Παμμηλιακού. (VIDEO)

milos-mileika-neaΜε αγώνα επίδειξης των ακαδημιών του Παμμηλιακού εγκαινιάστηκε ο αγωνιστικός χώρος των εγκαταστάσεων του γηπέδου ποδοσφαίρου της S&B στα Πολλώνια, το Σάββατο 15/12. Τα φυντάνια του Παμμηλιακού που αναμένεται να αποτελέσουν το μέλλον της βασικής ομάδας μοντέλο των Κυκλάδων στο φετινό πρωτάθλημα, έπαιξαν για πρώτη φορά στο γήπεδο των Πολλωνίων, σε μια φιλική αναμέτρηση, εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το τερέν του γηπέδου.

akadimies-pammiliakou-filiko-12-2012-6

Υπό τις οδηγίες του β’ προπονητή τους Γιώργου Καρολεμέα οι μικροί του Παμμηλιακού χωρίστηκαν σε «μπλε» και «κόκκινους» και αγωνίστηκαν για δύο 35λεπτα ημίχρονα στον εξαιρετικής ποιότητας αγωνιστικό χώρο του νεόκτιστου γηπέδου των Πολλωνίων, υπό το βλέμμα του προέδρου του συλλόγου κ.Μιχάλη Βαμβακάρη και του διευθυντή της S&B κ.Σπύρου Τζίντζου. Την φιλική αυτή αναμέτρηση-επίδειξη διεύθυνε με τη σφυρίχτρα του ο πολύπειρος κ.Μανούσους Καντσός, επίσης στέλεχος της «μεγάλης» εταιρίας του νησιού, χορηγού αυτού του γηπέδου στους κατοίκους των Πολλωνίων και της Μήλου.

Ο αγώνας των μικρών μάλιστα είχε ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις και καταπληκτικές ενέργειες από τους πιτσιρικάδες, που έδειξαν ότι το ποδοσφαιρικό ταλέντο του νησιού καλά κρατεί. Το ημίχρονο βρήκε τους «κόκκινους μπροστά στο σκορ με 5-0! Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαμε την απόλυτη ανατροπή με τους «μπλε» να ισοφαρίζουν σε 5-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο κ.Τζίντζος καλωσόρισε τα παιδιά στο γήπεδο με την φράση: «Αυτό το γήπεδο είναι δικό σας»!

Με τους «μπλε» αγωνίστηκαν οι: Γιώργος Νίνος, Στέλιος Καρβουνιάρης, Τιμόθεος Μαρκέτος, Γιάννης Μαθιουδάκης, Άγγελος Κουρέλης, Απόστολος Καλαϊτζόγλου, Πέτρος Δερδελάκος, Αντώνης Μαυρογιάννης, Θοδωρής Μαθιουδάκης, Σπύρος Μακρινός.

Με τους «κόκκινους» αγωνίστηκαν οι: Μίλτος Βαμβακάρης, Σταύρος Καρολεμέας, Αμαρίλντο Σοσόλι, Μιχάλης Ζούλιας, Λευτέρης Μπίμπα, Μάριος Μπεκογιάννη, Ντιάγκο Σοσόλι, Νικόδημος Μαρκέτος, Αντώνης Χρόνης, Γιάννης Δημητριάδης.

THIRA VAILAS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μοίρασαν τους βαθμούς. Ευχές απο τον ΑΟ Μυκόνου! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares