Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 21:30

Πανναξιακός "6" ταχυτήτων.

PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 660

Καταιγιστικός ήταν σήμερα ο Πανναξιακός, ο οποίος στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής συνέτριψε με 6-2 το ΑΠΟ Νικολακάκη στη Νάξο, καταφέρνοντας ίσως τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του στην Δ΄Εθνική.

NAXOS Katsonis 200x100Οι Ναξιώτες δεν άφησαν τίποτα να πάει χαμένο στο συγκεκριμένο ματς, καθώς με κορυφαίο τον Δερμιτζάκη (2 γκολ) «έπνιξαν» το ΑΠΟ Νικολακάκη, αναγκάζοντας την ομάδα του Μενιδίου να παίζει σήμερα τον ρόλο του κομπάρσου.

Σοβαρός και πειθαρχημένος ο Πανναξιακός έδειξε επιθετικό πλουραλισμό, καθώς τα έξι τέρματα που πέτυχε χρεώθηκαν σε τέσσερεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές των "Μπλε".

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους ήταν πολύ κακοί αμυντικά, ενώ επιθετικά είχαν δυο πολλές καλές στιγμές στο 1ο μέρος, αλλά σε γενικές γραμμές ούτε και σε αυτή τη γραμμή δεν κατάφεραν να πείσουν. Σημείο αναφοράς αποτελεί το γκολ (2-1) του Θεοδωρή στο 50΄, ο οποίος με ένα φάουλ από τα 30 μέτρα κατάφερε να στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Θέμελη.

Τα γκολ.

(1-0) Το 1ο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 31΄και προήλθε από αυτογκόλ του Νίκα, ο οποίος στην προσπάθεια του να ανακόψει παράλληλη σέντρα του Καρούση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

(2-0) Η ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενούμενων συνεχίζετε τρία λεπτά αργότερα, όταν στο 34΄ο Τσούνης μέσα στη μεγάλη περιοχή δεν συνεργάζεται σωστά με τους αμυντικούς του με αποτέλεσμα αποδέκτης της μπάλας να γίνει ο Δερμιτζάκης, ο οποίος με δύο προσποιήσεις και σουν ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 για τον Πανναξιακό, διαμορφώνοντας έτσι και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

(2-1) Με την έναρξη τους 2ου μέρους και συγκεκριμένα στο 50΄ο Θεοδωρής πετυχαίνει ένα γκολ από αυτά που σπάνια μπαίνουν στα γήπεδα, όταν εκτέλεσε ένα φάουλ 30 μέτρα μακριά από την εστία του Θέμελη  με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και με αρκετή δόση τύχης να καταλήγει στα δίχτυα του έμπειρου πορτιέρο.

(3-1) Και φτάνουμε στο 58΄, όπου ο Δερμιτζάκης εκτελεί ένα φάουλ από δεξιά, με την μπάλα να πάει «συστημένη» στο κεφάλι του Ντούκα με τον τελευταίο με άψογη κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσούνη.

(4-1) Στο 63΄ γίνετε χέρι-πέναλτι μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, που εκτελέστηκε και μετατράπηκε σε γκολ από τον "Μετρ" του είδους Χρήστο Αριανούτσο.

(5-1) Ο Κεμαβόρ στο 69΄βγάζει ασίστ στον Καρούση, ο οποίος με εκπληκτικό γυριστό σουτ βάζει τον εαυτό του στον πίνακα των σκόρερ.

(6-1) Ο Κεμαβόρ που πριν λίγο είχε περάσει σαν αλλαγή κάνει μια κούρσα από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή κάνει μια παράλληλη μπαλιά με τον Δερμιτζάκη να ακολουθεί και με έξοχο διαγώνιο πλασέ στο 71΄ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

(6-2) Στο 86΄ο Τερόλλης ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Σπυρίδη και ο κύριος Τσουκαλάς καταλογίζει πέναλτι που μετατρέπει σε γκολ ο Τζενέμ.

Με αυτή τη νίκη ο Πανναξιακός ανέβηκε μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα, όπου πλέον συγκατοικεί στην 3η θέση μαζί με τον Ιωνικό, έχοντας από 18 βαθμούς. Για την ομάδα της Νάξου ακολουθούν δύο κομβικής σημασίας αγώνες με Περαμαϊκό εκτός στις 22 ή 23 Δεκεμβρίου και με τον Ατρόμητο Πειραιά εντός έδρας στις 13 Ιανουαρίου του 2012.

Πανναξιακός (Βλαστός) Θέμελης, Πετρόπουλος (61΄Κεμαβόρ), Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούστος, Καρούσης (72΄Τερόλης), Αθανασίου, Ντούκα (73΄Κατσάνης), Δερμιτζάκης, Μπονιάκος.

ΑΠΟ Νικολακάκης (Βρεττός) Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας Χ, Πατατανές, Μουράτογλου, Ανδρεάδης (59΄Λουκάς), Τερζίεφ (73΄Σπυρίδης), Κωβαίος (62΄Τσιτοφώτος), Ewurum, Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου.

 Όλα τα αποτελέσματα του ομίλου.

ΑΟ Δικαίου-Ανω Μερά
2-0
Διαγόρας Ρόδου-Αστέρας Βάρης
0-5
Ατρόμητος Πειραιά-Περαμαϊκός
1-0
Πανναξιακός-Νικολακάκης
6-2
Ολυμπιακός Λαυρίου-Κερατσίνι
1-1
Ιωνικός-Τριγλία Ραφήνας
2-0

Βαθμολογία

Ακολουθούν οι δηλώσεις τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές από τον σημερινό αγώνα.

PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 1PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 2PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 3PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 4PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 5PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 6PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 7PANNAXIAKOS-NIKOLAKAKIS 8

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares