Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 21:13

Δύσκολα ο Θέμελης.

PROPONHSH KEMAVOR

Αύριο αναχωρεί για την Αθήνα η αποστολή του Πανναξιακού, όπου την Κυριακή στις 13:00 θα αντιμετωπίσει το Κερατσίνι στο δημοτικό στάδιο του Κερατσινίου.

NAXOS Katsonis 200x100Το κλίμα στην ομάδα τις Νάξου είναι ιδανικό και αύριο στις 12:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει το αγώνα τις Κυριακής.

Τελευταία στιγμή.

Όσο αφορά την αποστολή για τον αγώνα με το Κερατσίνι προέκυψε πρόβλημα σήμερα, αφού ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Αστέριος Θέμελης είναι κλινήρης με ίωση και δύσκολα θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αν τελικά δεν τα καταφέρει ο έμπειρος τερματοφύλακας την θέση του κάτω από τα γκολ ποστ θα πάρει ο Θεοδοσιάδης και στον πάγκο θα κάτσει ο Παλάζης.

Κατσάνης και Τερόλλης έχουν τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Βλαστού και έχουν μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Δύσκολη καμπή.

Το Κερατσίνι δεν «πατάει» καλά στους τελευταίους αγώνες, όπου μετράει ισάριθμες ήττες. Αυτό την παρούσα στιγμή δεν είναι καλό για τον Πανναξιακό, αφού οι Πειραιώτες στο συγκεκριμένο ματς δεν θέλουν με τίποτα άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα και θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή στις νίκες.

Οι "Ναξιώτες" από την πλευρά τους αν και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό πήραν ένα μόλις βαθμό και γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό οφείλετε στις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου. Πάντως η απόδοση τους στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής έδειξε ότι είναι μια ομάδα που έχει πολλές δυνατότητες και πολλά αποτελέσματα θα κρίνονται από την δική της παρουσία και απόδοση στο γήπεδο.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι: Ντοκάκης (Χανίων) και οι, Σαμοϊλής, Βασιλάκης (Αθηνών).

Βαθμολογίες - Αποτελέσματα

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares