Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 00:11

Νίκη-τρίποντο για Φιλώτι.

FILOTI-LAVA 2012

Με νίκη επί της Λάβας προχώρησε το Φιλώτι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση κατάφερε να επιβληθεί της Λάβας με 1-0, χάρη σε ένα πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε ο Βασαλάκης στο 65΄.

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO
NAXOS SOULATSO MIKRO
NAXOS CAPOUTSINOS CAFE
NAXOS PROTON044

Η ομάδα της ορεινής Νάξου παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, αφού είχε μισή ντουζίνα βασικούς παίχτες, οι οποίοι είχαν προβλήματα τραυματισμού.

Από την άλλη ο Δημήτρης Πήττας είχε την ευκαιρία να τεστάρει για άλλη μια φορά την πρόοδο των παιχτών του, οι οποίοι στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό και πειθαρχημένο σύνολο.

Πάγωσε το γήπεδο.

Μελανό σημείο του αγώνα ο Τραυματισμός του τερματοφύλακα της Λάβας Σαρούκου στο 88΄. Ο πορτιέρο της Λάβας σε μια έξοδο, διεκδικώντας την μπάλα συγκρούστηκε με τον Στρατούρη, παγώνοντας προς στιγμής όσους βρισκόταν στο γήπεδο του Αγερσανίου.

Μετά την παρέμβαση του Γιατρού του αγώνα κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Νάξου.

Λίγο αργότερα τα νέα ήταν ευχάριστα αφού από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο Πρόεδρος της ομάδας του Φιλωτίου Γιώργος Βασιλάκης δήλωσε στο sportcyclades.gr την στήριξη του Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου, προς τον ποδοσφαιριστή της Λάβας, καθώς και πολλές ευχές για γρήγορη ανάρωση.

Ανούσιο.

Στα αγωνιστικά τώρα, παρόλο που το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο πολύ καλά σουτ (ένα για την κάθε ομάδα) η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία στο 1ο μέρος ήταν το δοκάρι που είχε ο Μουστάκης Δ. στο 8΄, όταν εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μανωλά βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στην αριστερή δοκό του Σαρούκου.

Έτσι προς απογοήτευση των λιγοστών φιλάθλων οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με 0-0, πράγμα που άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την επανάληψη.

Ένα γκολ έφτανε.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν λίγο πιο δυνατά, απειλώντας όμως ανορθόδοξα με κάποια σουτ κυρίως του Στρατούρη, τα οποία όμως δεν έβρισκαν στόχο.

Μάλιστα σε εκείνο το σημείο του αγώνα όλα έδειχναν ότι η ομάδα που θα σκοράρει θα νικήσει κιόλας.

(1-0) Έπρεπε να φτάσουμε στο 63΄για να δούμε μια καλή ενέργεια, όταν ο Στρατούρης με τον Βασαλάκη συνεργάστηκαν πολύ καλά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον τελευταίο όμως να νικιέται από τον Σαρούκο. Δύο λεπτά αργότερα ο Ψαρράς πασάρει στον Βασαλάκη, ο οποίος με δύο προσποιήσεις αδειάζει την άμυνα τον αντιπάλων και πλασάρει εύστοχα αυτή τη φορά ανοίγοντας το σκορ για το Φιλώτι.

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου είχε ακόμα 2-3 καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του, με κορυφαία στιγμή αυτή του 75΄, όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασαλάκη ο Ξενάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή από όπουNAXOS Katsonis 200x100 και εξαπέλυσε ένα σουτ, το οποίο κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Σαρούκου.

Ελπίδες.

Μπορεί η Λάβα να μην απείλησε άμεσα το Φιλώτι, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί η ομάδα από το Εμπορείο φαίνεται να αλλάζει σελίδα στην ιστορία της. Χαρακτηριστικό αυτού είναι το γεγονός ότι είδαμε μετά από καιρό την ομάδα της Λάβας να κάνει αποστολή άνω των είκοσι ατόμων για εκτός έδρας ματς.

Μετά από χρόνια βλέπουμε παράγοντες που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα, οι οποίοι διαθέτουν πολύ όρεξη και αρκετό μεράκι, έχοντας σαν στόχο την επαναδημιουργία της μεγάλης Λάβας.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Πολυκρέτης, Κρασσάς (46΄Τσάφος), Λιόφαγος, Ψαρράς, Μουστάκης Ν., Βασαλάκης, Στρατούρης, Βασιλάκης Μ., Ξενάκης, Μανωλάς (46΄Προμπονάς), Μουστάκης Δ.

Λάβα (Πήττας): Σαρούκος, Αγγελόπουλος, Δρόσος Α τουΕ. (72΄Διαμαντόπουλος), Δρόσος Α. του Μ. (28΄Βάλβης Μ.), Βάλβης Ι., Πρέκας, Δεναξάς, Βάλβης Μ. (55΄Δαρζέντας), Συρίγος, Δεναξάς, Δρόσος Α. του Μ.

Διαιτητές: Ρούσσος Γ., Δεσύπρης, Βαν Άακεν.

FILOTI-LAVA 2012 1FILOTI-LAVA 2012 2FILOTI-LAVA 2012 3FILOTI-LAVA 2012 4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares