Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 13:20

Πρωταθλητής χειμώνα ο Παμμηλιακός

pammiliakos-pagos-25-11-2012-1

Πρωταθλητής χειμώνα ο Παμμηλιακός κέρδισε 1-0 και τον ΑΟ Πάγου Σύρου στη Μήλο.

syros-xylotexniki 270Με ένα γρήγορο γκολ μόλις στο 4ο λεπτό απο τον Κλαούντιο Μπαριάμι, ο Παμμηλιακός λύγισε και τον ΑΟ Πάγου στη Μήλο και πέτυχε την έβδομη νίκη του σε ισάριθμα ματς, κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα σε όλους τους ομίλους του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Η ομάδα της Μήλου δυσκολεύτηκε αρκετά με την σκληροτράχηλη ομάδα του Πάγου κυρίως λόγω των απουσιών και των προβλημάτων τραυματισμού που είχε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά με ένα μαγικό πρώτο εικοσάλεπτο έβαλε τις βάσεις για να πετύχει μία ακόμα νίκη μπροστά στον κόσμο της, που ήταν για μια ακόμα Κυριακή παρόν στο γήπεδο παρά τον κρύο πια καιρό.

pammiliakos-pagos-25-11-2012-0

Α’ Ημίχρονο

milos-glaronisiaΟ Παμμηλιακός μπήκε δυνατά με τον αέρα του πρωτοπόρου στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ που πέτυχε «τρόμαξε» τους παίχτες του Πάγου που για μισή ώρα δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Η ομάδα της Μήλου χωρίς να έχει τη μεγάλη ευκαιρία θα μπορούσε βάσει απόδοσης να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να δέσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Στο 9’ απείλησε με φάουλ του Παπαδημητρίου, στο 29’ με σουτ του Νίκου Ψαθά, ενώ στο 23’ σωστά ακυρώθηκε γκολ του Καμακάρη ως οφσάϊντ. Για φάουλ στη γραμμή της περιοχής στον Τσιριγωτάκη διαμαρτυρήθηκαν οι «κόκκινοι» στο 26’.

Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε αρκετά, με τον Πάγο να πατάει καλύτερα πια στο γήπεδο και να περνάει την μπάλα στο μισό γήπεδο προς το τέρμα του Παμμηλιακού χωρίς όμως κάποια ιδιαίτερη φάση. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους άλλη μια ωραία φάση για τους Μηλιούς με συνδυασμένη προσπάθεια των Νίκου Ψαθά, Τσιριγωτάκη, Μάλλη, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει άουτ.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε περισσότερο στον Πάγο. Η ομάδα της Σύρου, σε αντίθεση με το ξεκίνημα του αγώνα, μπήκε δυνατά και προσπάθησε να ισοφαρίσει κάνοντας την πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Παμμηλιακού στο 47’. Ο Πάγος απάντησε στο 60’ με σουτ του Χούρου που βρήκε σε ετοιμότητα τον Αϊβαλιώτη στη δεξιά του γωνία

Ο Πάγος δημιούργησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο 69’ μετά από φάουλ από δεξιά ο Δ. Φωτεινιάς που είχε περάσει ως αλλαγή κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή πηδώντας πάνω από παίχτες του Παμμηλιακού, αλλά η λάθος κλήση του σώματος του έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Αϊβαλιώτη.

Η φάση του αγώνα για τον Πάγο όμως ήρθε στο 73’ όταν μετά από λάθος συνεννόηση των παιχτών του Παμμηλιακού στο χώρο του κέντρου η ομάδα του Πάγου έβγαλε υποδειγματική αντεπίθεση και ο Πρίντεζης βρέθηκε τετ α τετ με τον Αϊβαίλιώτη, το πλασέ του όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Παμμηλιακό στο 81’ όταν ο Μπαργιάμη είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για σκληρό μαρκάρισμα (είχε δεχτεί την πρώτη γιατί πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε εριστικά -όπως ανέφερε ο κ.Βακόνδιος- πηγαίνοντας στα κάγκελα μπροστά από την κερκίδα με τους φίλους της ομάδας του!). Με την απουσία και του αρχηγού Αργύρη Σίδερη ο Παμμηλιακός έχασε την αμυντική του συνοχή χωρίς το βασικό αμυντικό του δίδυμο με τον Ζαχαρία Γκούτζα να γυρνάει την ομάδα σε 5-3-1 με Ατανάσοφ, Ψαθά και Κυρίτση (Πουλάκη-Μάνη στα άκρα) στο κέντρο της άμυνας και να κρατάει την πολύτιμη νίκη, με τον Πάγο να μην προλαβαίνει να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

pammiliakos-pagos-25-11-2012-3

syros-vamvakaris-newΠαίχτης του αγώνα: Στέλιος Μάλλης – Παμμηλιακός: Ατελείωτα χιλιόμετρα και σήμερα από τον αριστερό χαφ του Παμμηλιακού σε όλη την πλευρά του γηπέδου. Ο Μάλλης ήρθε ως αριστερός μπακ στην ομάδα της Μήλου, αλλά καθιερώθηκε λόγω της ταχύτητας του στα χαφ από τον προπονητή του. Σήμερα, λόγω και του τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο μπακ Μάνη, έφτανε μέχρι την περιοχή του Παμμηλιακού για να βοηθήσει και αμυντικά. Διαρκής κίνδυνος για την δεξιά πλευρά του Πάγου δημιουργούσε συνέχεια ρήγματα.

Εξαιρετική εμφάνιση και από τους Ηλία Κυρίτση και Κλαούντιο Μπαργιάμη (αν δεν ήταν και η αποβολή…) που σκόραρε για δεύτερο σερί αγώνα, ενώ σταθερότατος και πάλι όποτε χρειάστηκε ο Θέμης Αϊβαλιώτης κάτω από τα δοκάρια

Πράγματα και θαύματα στο πρώτο ημίωρο του αγώνα από τους διόσκουρους Παπαδημητρίου και Τσιριγωτάκη. Πολύ καλή παρουσία και από τους πιτσιρικάδες Ψαθά και Καμπανάρο όσο αγωνίστηκαν.

Από τον Πάγο που είχε ως απόντα τον Ρούσσο, ξεχώρισαν οι Κακάκιος, Χούρος, Ρηγούτσος και Ξανθάκης. Αρκετά δραστήριος και ο Πρίντεζης που θα μπορούσε να χρηστεί και σκόρερ αν πλάσαρε καλύτερα στο τετ α τετ.

Το γκολ του αγώνα: Μόλις στο 4ο λεπτό ο Παμμηλιακός εκμεταλλεύτηκε την μουδιασμένη είσοδο του Πάγου στο γήπεδο και η πίεση του καρποφόρησε. Ο Καμακάρης εκτέλεσε πλάγιο από αριστερά φέρνοντας τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο τερματοφύλακας του Πάγου Λοΐσιος προσπάθησε με γροθιές να απομακρύνει η μπάλα όμως κατέληξε στο ύψος του πέναλτι στον Κλαούντιο Μπαργιάμι και από ‘κει με σουτ στην δεξιά γωνία του τέρματος της Συριανής ομάδας.

pammiliakos-pagos-25-11-2012-2

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Ζαχαρίας Γκούτζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Μάνη, Ψαθάς Α, Μπαργιάμη, Ατανάσοφ, Ψαθάς Ν. (52’Πουλάκης), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης (66’ Χατζίεφ), Παπαδημητρίου (76’ Καμπανάρος), Μάλλης. [Δεν αγωνίστηκαν: Παπαδημητρίου Α., Γενναδόπουλος, Ραπανάκης, Μαθιουδάκης]

AO Πάγου (Ηλίας Ξενικάκης): Λοΐσιος, Παπίτσιος (87’ Σίμος), Νομικός, Σαμιωτάκης, Πρελορέντζος (68’ Φωτεινιάς Δ.), Ξανθάκης, Φωτεινιάς Α., Κακάκιος (79’ Μανωλιός), Πρίντεζης, Χούρος, Ρηγούτσος. [Δεν αγωνίστηκαν: Γεραρδής, Βλαντούσης, Βαμβακάρης]

Μετά το τέλος του αγώνα ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης δήλωσε στα Μηλέικα Νέα: «Συνεχίζουμε όπως μέχρι σήμερα, κοιτάμε την συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι. Βγάλαμε μια σειρά δύσκολων αγώνων και τώρα έχουμε ένα πιο βατό πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια στη Μήλο όπου θέλουμε να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι να ταξιδέψουμε στη Σύρο τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος όπου θα κριθούν όλα. Στόχος να μπούμε στα μπαράζ και ό,τι προκύψει μετά. Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο μας που μας δίνει δύναμη και είναι κοντά μας.»

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο:milos-mileika-nea

ΑΟ Σερίφου-Νηρέας Πάρου 2-3

Παμμηλιακός-ΑΟ Πάγου 1-0

Αστέρας Μαρμάρων-ΑΟ Πάρου 2-2

Άγιαξ Σύρου-Πανσιφναϊκός 3-0 (άνευ αγώνα)

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία (κλικ εδώ…) του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος με την λήξη του πρώτου γύρου και το υπόλοιπο πρόγραμμα αγώνων (κλικ εδώ…) 

Μικρά από τη Μήλο:

-Μέτρια η διαιτησία του κ. Βακόνδιου που έκανε κατάχρηση της κίτρινης κάρτας παρότι η δεύτερη κίτρινη στον Μπαργιάμη ήταν σωστή. Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί κ.Πάντος και κ.Αρμακόλας (σήκωσε λανθασμένα τη σημαία σε οφσάιντ επίθεσης του Πάγου).

-Με νέο χορευτικό σόου και νέες στολές εμφανίστηκαν στο ημίχρονο της συνάντησης και σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι οι τσίρλιντερς του Παμμηλιακού, κάνοντας κινητά και ψηφιακές μηχανές στην κερκίδα να πάρουν φωτιά!

-Η κάμερα του SportCyclades βρέθηκε και σε αυτό το παιχνίδι στο γήπεδο της Μήλου και σε συνεργασία με τα Μηλέικα Νέα θα σας παρουσιάσουν τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

-Δεν μπορούσε να «χωνέψει» την αποβολή του ο σκόρερ του Παμμηλιακού Κλαούντιο Μπαργιάμη. Ο νεαρός αμυντικός έβγαλε τη φανέλα του και ήταν σε άσχημη κατάσταση που άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες. Ευτυχώς οι συμπαίχτες του κράτησαν τη νίκη και το σφύριγμα της λήξης ήταν λυτρωτικό. Ο Κλαού θα χάσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Μαρμάρων.

-Έκπληξη προκάλεσε το αποτέλεσμα του αγώνα του 1ου ομίλου μεταξύ Στενής Τήνου-ΑΟ Σύρου 3-1 στους παίχτες και των δύο ομάδων. Ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε από τους παίχτες του Παμμηλιακού, καθώς όπως όλα δείχνουν ο όμιλος στον οποίο συμμετέχει η ομάδα της Μήλο θα βγάλει και τον καλύτερο δεύτερο στα μπαράζ. Φαβορί για την τετράδα με το τέλος του πρώτου γύρου από όλους τους ομίλους οι: ΑΟ Μυκόνου από τον α’, Παμμηλιακός και Άγιαξ Σύρου από τον β’ και Πανθηραϊκός από τον γ’. Παμμηλιακός και Πανθηραϊκός παραμένουν οι μόνες αήττητες ομάδες στις Κυκλάδες, αλλά η ομάδα της Μήλου έχει μόνο νίκες ενώ η ομάδα της Σαντορίνης έχει παραχωρήσει και μία ισοπαλία.

Ευχαριστήριο ΑΟ Πάγου…

Η διοίκηση του Α.Ο. Πάγου, ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Παμμηλιακού, για την φιλοξενία προς την αποστολή της ομάδας κατά την περίοδο της παραμονής της στην Μήλο και επιφυλάσσετε για μια ανάλογη στον 2ο γύρο στην Σύρο.

pammiliakos-pagos-25-11-2012-4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares