Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 18:16

Για τη νίκη ο Παμμηλιακός κόντρα στον ΑΟ Πάγου

agalia-sto-kentro-pammiliakos-2012-1

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 25/11 στις 3.00 το μεσημέρι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, όπου ο πρωτοπόρος Παμμηλιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή ομάδα της Σύρου, τον ΑΟ Πάγου.

milos-mileika-neaΓια την ομάδα της Μήλου η διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας ήταν βάλσαμο μετά την ταλαιπωρία της από το ταξίδι της Πάρου, ενώ βρέθηκε και χρόνος για την αποθεραπεία κάποιων παιχτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού.

Ο ΑΟ Πάγου βρίσκεται ισόβαθμος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Άγιαξ Σύρου, έχοντας μόλις μία ήττα στο τοπικό ντέρμπι της Σύρου και θα ταξιδέψει στη Μήλο με την συνοδεία των πιστών οπαδών του για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, που αποτελεί την τελευταία ελπίδα της ομάδας της Σύρου να διεκδικήσει την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 3.00 το μεσημέρι και η διοίκηση και οι παίχτες του Παμμηλιακού καλούν τον κόσμο τους να γεμίσουν το γήπεδο και αυτήν την Κυριακή σπρώχνοντας την ομάδα της Μήλου στην έβδομη σερί νίκη της με το τέλος του πρώτου γύρου και την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα!

goutzas

Πονοκέφαλος για τον Ζαχαρία Γκούτζα αποτελούν οι σημαντικές απουσίες που θα έχει σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Παμμηλιακού, καθώς θα λείψουν: ο αρχηγός της ομάδας Αργύρης Σίδερης που παραμένει τραυματίας στον ώμο από το ματς της Πάρου, ο δαιμόνιος επιθετικός Συμεών Χατζίεφ, καθώς και οι δύο αριστεροί μπακ Αντώνης Πουλάκης και Τάουλαν Μάνη δημιουργώντας τεράστια κενά στην ομάδα της Μήλου σε αυτό το παιχνίδι.

Επιστρέφει ο Πέταρ Ατανάσοφ από την τιμωρία της μίας αγωνιστικής από την αποβολή στον αγώνα με τον Άγιαξ Σύρου.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κύριοι Βακόνδιος Μ, Αρμακόλας Ε. και Πάντος Θ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares