Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 21:40

«Λύγισε» τον σκληροτράχηλο Πάγο ο Πανναξιακός

Το τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Πανναξιακός στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της β΄φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΟ Πάγου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου είχε σταθερή απόδοση και την υπεροχή απέναντι σε μία πειθαρχημένη και φιλόδοξη ομάδα που πάλεψε το παιχνίδι και στα 90 λεπτά.

Παραράς στο 12' και Πίντο στο 29' έστειλαν τον Πανναξιακό με 0-2 στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος, όπου οι Ναξιώτες είχαν και ένα χαμένο πέναλτι με τον Πολυκρέτη.

Στην επανάληψη, ο Πάγος έδωσε ότι είχε απο δύναμη και ψυχικά αποθέματα μειώνοντας το σκορ σε 1-2 με πέναλτι του Αργυρού.

Η νίκη των Ναξιωτών σφραγίστηκε στο 84' με περίτεχνη εκτέλεση φάουλ του Πορτογάλου, Πίντο. που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Με τη νίκη αυτή ο Πανναξιακός έμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή, έχοντας 11 βαθμούς έναντι 14 της πρωτοπόρου Θύελλας και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Παμμηλιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά ο Πάγος που κοσμεί τους αγώνες της β' φάσης με την προσπάθεια που καταβάλει και την ανταγωνιστικότητα του σε όλους τους αγώνες θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη για να επιδιώξει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου.

Η ροή του αγώνα

8' Σουτ του Πίντο απόκρουσε ο Συριανός

9' Ο Πάγος έφυγε στην κόντρα επίθεση, ο Περρής πέρασε και τον Ποθητό, αλλά είχε ανοίξει τη μπάλα και δεν μπόρεσε να απειλήσει 

12' Ο Παραράς μετά από σέντρα, με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα το Συριανού, ανοίγοντας το σκορ (0-1) στην αναμέτρηση. 

18' Ο Πολυκρέτης ανατράπηκε στην περιοχή, με τον κ. Καλόγερα να καταλογίζει πέναλτι. Ο Πολυκρέτης από την άσπρη βούλα είδε τον πολύπειρο Κώστα Συριανό να αποκρούει σε κόρνερ.

20' Σουτ του Λίκα βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ

29' Ο Πολυκρέτης εκτέλεσε κόρνερ, με τον Πίντο να πηδάει ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών της εστίας του Συριανού, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-2.

46' Ωραίο σουτ του Μπάιλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Νομικού η μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης ο Αγοραστός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ποθητό.

----

56' Σουτ του Πολυκρέτη στα χέρια του Συριανού η μπάλα

61' Ο Νομικός ανατράπηκε εντός περιοχής με τον κ. Καλόγερα να καταλογίζει άμεσα το σημείο του πέναλτι. Ο αρχηγός του Πάγου Γιάννης Αργυρός με μία όμορφη εκτέλεση μείωσε σε 1-2.

69' Πολύ καλό σουτ του Μπάιλα έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

80' Σουτ του Φράγκου λίγο άουτ η μπάλα

84' Ο Πίντο με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Συριανού σημειώνοντας το 1-3.

89' Παράλληλη μπαλιά του Πίντο δεν μπόρεσε ο Φράγκου να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

90' Σουτ του Φράγκου με υπερένταση σε κόρνερ ο Συριανός

Διαιτητής: Καλόγερας | Βοηθοί: Γρυπάρης - Βαρθαλίτης

ΑΟ Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Βουτσίνος (68' Ρούσσος Κ.), Αργυρός, Σπανός, Σαμιωτάκης, Περρής, Σκορδίλης, Αγοραστός (68' Τρόκα), Μπάιλας, Ξανθάκης (46' Ζαφείρας), Νομικός (77' λ. τρ. Βλαχογιάννης).

Αναπληρωματικοί: Πρίφτι, Ρούσσος Μ., Μαγκάφας, Καπέλλας

Πανναξιακός (Μοστράτος): Ποθητός, Ανεβλαβής, Βαθρακοκοίλης (87' Μαυρίδης), Παπαδόπουλος, Αργυρός, Σέμε, Παραράς (63' Φράγκου Ν.), Λίκα (63' Ορφανός), Πολυκρέτης, Πίντο, Τραγούδας.

Αναπληρωματικοί: Μπαρόλας, Ντέμος, Ρότσι

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares