Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 12:57

Παμμηλιακός: Καλούμε την Επιτροπή Διαιτησίας να αντιληφθεί την σοβαρότητα του ζητήματος

Ανακοίνωση για τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕ Πάρου εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Η ομάδα της Μήλου καταγγέλλει την κακή απόδοση που είχαν στο παιχνίδι ο διαιτητής κ. Ρούσσος και ο κ. Δρόσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ισόπαλος (1-1) έληξε ο αγώνας της ανδρικής μας ομάδας με την ΑΕ Πάρου που έγινε χθες στη Μήλο για την 4η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο για την απόδοση τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και την αντίπαλη ομάδα για την εμφάνιση της.

Δυστυχώς όμως στο παιχνίδι υπήρχαν και οι αρνητικοί πρωταγωνιστές που για ακόμη μία φορά ήταν οι διαιτητές. Συγκεκριμένα ο ρέφερι κ. Ρούσσος Γουίδος και ο βοηθός του κ. Δρόσος, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους στέρησαν από την ομάδα μας να διεκδικήσει αυτό που είχε τη δυνατότητα να πάρει από την αναμέτρηση. 

Καταλογίζοντας συνεχώς ανάποδα σφυρίγματα, ο κ. Ρούσσος «φρόντισε»  έτσι ώστε να μειώσει στο ελάχιστο την επιθετική υπεροχή της ομάδας μας, ενώ από την πλευρά του ο πρώτος βοηθός κ. Δρόσος σε μία πρωτοφανή επίδειξη εμπάθειας διέκοπτε συχνά πυκνά τον αγώνα προκειμένου να υποδείξει στον διαιτητή την τιμωρία του προπονητή μας ή παικτών που βρισκόταν στον πάγκο με πρόσχημα τη διαμαρτυρία τους. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ενώ η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο σκορ, οι αθλητές μας και ο προπονητής μας δέχθηκαν 5 κίτρινες κάρτες πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενω ο κ. Δρόσος αιτιολόγησε την εμπάθεια του, λέγοντας σε αθλητή μας: «Θα σε κάνω ήρωα σήμερα».

Το θέμα που μας απασχολεί δεν είναι ποιος κέρδισε ή ποιος έχασε. Το θέμα που μας προβληματίζει είναι ότι σε όλο και περισσότερα παιχνίδια οι αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι οι διαιτητές με αποφάσεις που ξεπερνούν τα όρια του ανθρώπινου λάθους. Το θέμα μας είναι ότι με τέτοιες διαιτησίες δεν μπορούμε να χαρούμε τις συγκινήσεις που προσφέρει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας.

Γι αυτούς τους λόγους λοιπόν, έχουμε αποφασίσει ότι πλέον δεν θα σιωπούμε μετά από τέτοιες διαιτησίες και αυτό όχι για να κερδίσουμε κάτι, αφού με το σφύριγμα της λήξης όλα έχουν κριθεί, αλλά για να υπογραμμίσουμε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στις Κυκλάδες με την έλλειψη ικανών διαιτητών που διαθέτουν την επάρκεια να διευθύνουν αγώνες.

Αντιλαμβανόμαστε ότι και άλλοι σύλλογοι έχουν βρεθεί στην ίδια με εμάς δυσάρεστη θέση και ευχή όλων μας είναι η Επιτροπή Διαιτησίας να αντιληφθεί την σοβαρότητα του ζητήματος για το καλό του ποδοσφαίρου στα νησιά μας.

Ο Παμμηλιακός θα αποστείλει το βίντεο του αγώνα στην αρμόδια επιτροπή προκειμένου να το αξιολογήσει και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Καλή Αγία Σαρακοστή σε όλους...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares