Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012 22:35

Ήττα για την Άνω Μερά, «ωρύονται» για την διαιτησία οι Μυκονιάτες.

ANO MERA-OL LAYRIOU

Για την 5η αγωνιστική του 9ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος η Άνω Μερά υποδέχτηκε στη Μύκονο τον Ολυμπιακό Λαυρίου, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-3.

Οι Μυκονιάτες το πάλεψαν, αλλά τελικά πλήρωσαν ακριβά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν στο 12΄, καθώς και μια διαιτησία για την οποία υπήρξαν πολλά παράπονα, αφού φωνάζουν για την φάση του 2ου γκολ του Ολυμπιακού Λαυρίου για τον λόγο ότι ο παίχτης που σκοράρει, έχει τροφοδοτηθεί ενώ είναι σε εμφανή θέση οφ σάιντ, καθώς επίσης και για πέναλτι που έγινε στον Λεπτάκη, όταν στο 30ο λεπτό ο παίχτης των "Μπλε" διείσδυσε στην περιοχή του Λαυρίου και ανατράπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Η αναζήτηση βαθμών πλέον γίνετε επιτακτική για το σωματείο της Μυκόνου, αφού σε πέντε αγώνες έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες που την κρατάνε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επόμενος αγώνας για τους Μυκονιάτες είναι αυτός με την Τριγλία στη Ραφήνα, παιχνίδι όπου οι Μυκονιάτες αναμένεται να τα δώσουν όλα για όλα για την συγκομιδή βαθμών ή βαθμού.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩNΑ
(1ο Ημίχρονο)
5' : Δυνατό μακρινό σουτ από το Χατζηπαναγιώτη πάνω από το τέρμα.
10': Ο Πετράι σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Αραχωβίτης διώχνει.
12': ΓΚΟΛ! Μετά από συνδυασμό στην περιοχή της Άνω Μερά ο Βαφειάδης πλασάρει στην ανοιχτή γωνία του Αγγελίδη, κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό Λαυρίου.
13': Ο Παπασταθόπουλος εκτελεί φάουλ, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Αραχωβίτη.
23': Εκτέλεση κόρνερ από τον Παπασταθόπουλο, με τον Λεπτάκη να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά.
(2ο Ημίχρονο)
51': Ο Λεπτάκης εκτέλεσε φάουλ που πέρασε πάνω από τα κεφάλια τον αμυντικών του Ολυμπιακού και κατέληξε σε άουτ.
56': ΓΚΟΛ! Σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή από τον Γιαχάεβ Β. με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και να δίνει το προβάδισμα με δύο γκολ στον Ολυμπιακό Λαυρίου. Σε αυτή τη φάση όλο το γήπεδο ξεσηκώνεται, αφού όπως υποστηρίζουν οι Μυκονιάτες ο παίχτης του Λαυρίου ήταν σε εμφανή θέση οφ σάιντ όταν δέχτηκε την πάσα.
69': ΓΚΟΛ! Ο Ντιάϊε με σέντρα από στημένη φάση από τα δεξιά της περιοχής βρήκε επιτυχώς τον Μαρτίνο και εκείνος με κεφαλιά μειώνει το σκορ για την ομάδα του με σκορ 1-2, δίνοντας στους Μυκονιάτες το δικαίωμα να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.
77': Σέντρα του Ντιάϊε στον Λεπτάκη όπου πιάνει μονοκόμματο σουτ, που εξουδετέρωσε εύκολα ο Αραχωβίτης.
81': Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση για την Άνω Μερά, όταν ο Ασημομύτης Ν. δέχτηκε άψογη πάσα του Τουρέ, αλλά το σουτ έσκασε σε σώματα των αμυντικών του Λαυρίου, οι οποίοι έδιωξαν. 
86': ΓΚΟΛ! Το τελικό 1-3 για τον Ολυμπιακό ήρθε από μία στημένη φάση, καθώς ο Βελετάκος με ένα φάουλ από τα 35 μέτρα περίπου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγγελίδη.

Α.Σ. Άνω Μεράς
Αγγελίδης, Κεραμιδάς (83' Λούπης), Πετράι, Χατζηπαναγιώτης, Ασημομύτης Α., Μαρτίνος, Λεπτάκης, Ντιάϊε, Περιάλης, Παπασταθόπουλος (78' Ασημομύτης Ν.), Θεοχάρης (75' Τουρέ)

Ολυμπιακός Λαυρίου
Αραχωβίτης, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης (70' Αμπντέλ Ραχήμ), Βαφειάδης Στ., Μπεριάνης, Μούργος, Πούλος, Γιαχάεβ Αλ. (87' Κωστάκης), Γιαχάεβ Β., Βελετάκος, Τσιώλης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ανταπόκριση: Ειρήνη Παππά

DSCF0473DSCF0474DSCF0481DSCF0486DSCF0523DSCF0527DSCF0532DSCF0575DSCF0579DSCF0595

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares