Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 18:02

Πολύτιμο ''Χ'' στη Ρόδο για την ΑΕ Μυκόνου

Η ομάδα της ΑΕ Μυκόνου κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στο νησί των ιπποτών καθώς έμεινε στο 0-0 με τον ΑΣ Ρόδου.

Στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να απειλήσει δύο φορές για αρχή με τον Ζγκούρι από αριστερά, βρήκε τον Γκούφα στην μεγάλη περιοχή, αυτός σέντραρε παράλληλα με τον Λίμα να βάζει σωτήρια προβολή και τον Μανουσάκη να μπλοκάρει την μπάλα και στην συνέχεια ο Κέμπε πάτησε ξανά περιοχή από αριστερά, βρήκε στην κίνηση τον Ζγκούρι το πλασέ του οποίου σταμάτησε στον Μανουσάκη. 

Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 41ο λεπτό προκειμένου να ανοίξουν το σκορ όταν ο Ζαννάκης βγήκε ωραία από δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Μπαρμπαρούση που πλάσαρε αρχικά στα σώματα και στην εξέλιξη της φάσης είδε το σουτ του προ κενής εστίας να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

Καλύτερο σε ποιότητα το δεύτερο μέρος, καθώς ο Μιχάλης Ζαννάκης απείλησε με καρφωτή κεφαλιά στο 69΄ έπειτα από σέντρα του Τρόκα, ωστόσο ο Διαμαντής εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία διώχνοντας σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Μυκόνου να απειλήσει με το πλασέ του Πάγια από τα όρια της περιοχής, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Μανουσάκη, που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 74΄ οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη εξαιρετική στιγμή προκειμένου να πετύχουν το γκολ της νίκης όταν ο Τρόκα σέντραρε και πάλι από δεξιά, η μπάλα πήρε ύψος με τον Ζαννάκη να επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σπήλιος με βοηθούς τους κ.κ. Κουκόπουλο και Τζήνα

Οι συνθέσεις
Ρόδος (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Πατσιαβούρας (65΄ Τρόκα), Καψάλης, Ζαννάκης (86΄ Μπουρνέλης), Γκολφινόπουλος (77΄ Λαθύρης), Μπαρμπαρούσης, Λίμα, Δούμτσης, Λάσκαρης, Νικολόπουλος, Γωνιωτάκης

Α.Ε Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε (77΄ Ράγια), Ζγκούρι, Μουρίκι, Πινέιρο, Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης, Γκούφας (68΄ Κατσούλης), Αρκούδας, Πάγια (86΄ Ντοριάνο)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares