Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 07:28

Η Θύελλα Καμαρίου... χτύπησε στο 90+2' και πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Πανναξιακό

Η Θύελλα Καμαρίου πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Πανναξιακού με γκολ-λύτρωση στο 90+2' στο ντέρμπι κορυφής για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α' Κατηγορίας και πέρασε μόνη στην κορυφή με 27 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ναξιώτες με 24 βαθμούς (οι οποίοι έχουν και ένα ματς περισσότερο).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου, με τους παίκτες του Πανναξιακού να φορούν μαύρα περιβραχιόνια. Θετικό πρόσημο το ντεμπούτο του Σβίρου με τη φανέλα του Πανναξιακού, όπως και του Τσιάβου για την Θύελλα Καμαρίου.

Στο 5', μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιτταρά, οι παίκτες του Πανναξιακού ζήτησαν πέναλτι σε χέρι στην περιοχή.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 13' για τη Θύελλα. Ο Σιμιτσής βρήκε ωραία τον Κενδριστάκη στην περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Μπαρόλα.

Στο 30' ο Τσουρής έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς βρέθηκε στην περιοχή από τα αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε... πλάγιο.

Στο 34' ο Σιμιτσής βρήκε τον Κενδριστάκη, ο οποίος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Πανναξιακός άγγιξε το γκολ στο 42', με τον Παπαδόπουλο να τσιμπάει την μπάλα προ του Τσουκαλά, αλλά οι αμυντικοί της Θύελλας έδιωξαν πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Στο 52' με τη σειρά της η Θύελλα έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κενδριστάκης βγήκε απέναντι στον Μπαρόλα, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού απέκρουσε σωτήρια και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Στο 83' ο Πίντο έχασε τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, στέλνοντας την μπάλα άουτ από καλή θέση στα δεξιά της περιοχής.

Ωστόσο, στο φινάλε χαμογέλασε η Θύελλα, η οποία... χτύπησε στο 92' με τον Σιμιτσή παίρνοντας σπουδαία νίκη με 1-0.

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Φαν Άακεν και Δεγαΐτας

PANNAXIAKOS ME THYELLA

Πανναξιακός (Μοστράτος): Μπαρόλας, Σβίρος, Βαθρακοκοίλης Γ., Παπαδόπουλος, Ανεβλαβής, Σέμε, Πιτταράς, Πίντο, Βαθρακοκοίλης Ν. (57' Λίκα), Ορφανός (67' Παντελαίος), Τσουρής

THYELLA ME PANNAXIAKO NAXOS

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι, Χάλαρης Κ., Μπιρμπίλι, Μανούσης, Καστράτι, Κενδριστάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης (59' Νικλητσιώτης), Τσιάβος, Κουλόλι

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares