Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 22:06

Νίκος Ζιάβρας: Χθες δυστυχώς όλη η Ελλάδα είδε τι γίνεται στο Αφάντου

Με τοποθέτηση του ο πρόεδρος του Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας κάνει αναφορά στα άγρια επεισόδια που έγιναν στην Ρόδο, αλλά και στην διαιτησία του αγώνα της Συριανής ομάδας με τον Ιάλυσο.

Όπως υποστηρίζουν στην Ελλάς Σύρου αδίκησε την ομάδα τους, πράγμα που δεν μπορεί αν αποδειχθεί, καθώς η Ροδίτικη ομάδα δεν επέτρεψε την μετάδοση ή την βιντεοσκόπηση του αγώνα, εγείροντας πολλά ερωτηματικά πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Η τοποθέτηση του Νίκου Ζιάβρα:

«Όταν πριν 15 μέρες αντιμετωπίσαμε αυτή την παράνοια στο Αφάντου και βγάλαμε ανακοίνωση, ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας μας χαρακτήρισε ως συκοφάντες.

Χθες δυστυχώς όλη η Ελλάδα είδε την ‘άμορφη” ατμόσφαιρα που υπήρχε εκεί και που ως αποτέλεσμα είχε να χτυπηθούν ποδοσφαιριστές της θύελλας Ραφήνας.

Ο συγκεκριμένος κύριος που μας κατηγόρησε τυγχάνει να είναι και επιστήμονας αλλά μάλλον πρέπει να έχει ξεμείνει από τους επιστήμονες του Σαλιαρέλη.

Περιμένουμε να μιλήσει ο νόμος επιτέλους και να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Για την χθεσινή διαιτησία τα λόγια είναι περιττά καθώς χωρίς κάμερα δεν μπορώ να αποδείξω όσα θα γράψω.

Όσοι ήταν εκεί είδαν και κατάλαβαν πολλά.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ που σε άλλο ένα παιχνίδι κατέθεσαν την ψυχή τους αλλά μερικές φορές για να πάει καλά ένα καράβι δεν χρειάζεται μόνο το πλήρωμα να πηγαίνει καλά, χρειάζεται και ο άνεμος να είναι σωστός.

Χθες αυτός ο άνεμος φυσούσε άλλου.

Μην μας αναγκάσετε να κάνουμε τους μετεωρολόγους.

Κάντε σωστά την δουλειά σας!!!»

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares