Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 23:21

Χορταστική ισοπαλία για ΑΟ Πάρου και Παμμηλιακό (pics-vid)

Φοβερή ματσάρα στο Στάδιο της Πάρου, με τον ΑΟ Πάρου και τον Παμμηλιακό να μένουν στο 2-2 για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας.

Πλέον, ο Παμμηλιακός συγκατοικεί στην κορυφή με την ΑΕ Πάρου (16 β), ενώ ο ΑΟ Πάρου έφτασε τους 8 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση πίσω από τον Πανσιφναϊκό (10 β.).

Χωρίς φάσεις αλλά με γρήγορο ρυθμό κύλησε το πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν από στημένες φάσεις, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 35' με τον Καλαλέ να σταματάει από κοντά τον Τόσκα και τελικά πήραν το προβάδισμα στο 40'.

Ο Ζηλιαχόβαλης έκανε ωραίο γύρισμα από τα δεξιά και ο Τόσκα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 51', μετά από σέντρα του Παπαδημητρίου, ο Φαλ έπιασε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά.

Στο 66' ο ΑΟ Πάρου έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Πούλιο να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Καραμπάτσος απέκρουσε σωτήρια.

Ωστόσο, η ομάδα της Πάρου κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 69', με τον Δαφερέρα να «τσιμπάει» υπέροχα την μπάλα προ του Καραμπάτσου και έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή στο 73', ξανά με τον Δαφερέρα, ο οποίος έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Στο 77΄ο Παμμηλιακός σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Δέκα λεπτά αργότερα, στο 87', μετά από λάθος στην άμυνα της Πάρου, ο Μαυρογιάννης Α. που είχε περάσει μόλις στο ματς, νίκησε με πλασέ τον Καλαλέ για το 2-2.

ΑΟ Πάρου: Καλαλές, Μαραγκουδάκης (90+2' λ.τρ. Κεβάνι), Σάμιος, Σταυρόπουλος, Μπίμπας (84' Αποστολόπουλος), Βοσινάκης, Δαφερέρας, Πούλιος, Αλεφιέρης, Μουρλάς, Παπαθεοδώρου

AOP PAMMILIAKOS ANDRES 13

Παμμηλιακός: Καραμπάτσος, Πλιάκης, Ζηλιαχόβαλης, Κυρίτσης, Ουσμαν Φαλ, Πολυκράτης, Τσιμτσιλιάκος, Παππάς (78' Δίντσης), Τόσκα (78' Σαρ), Παπαδημητρίου (78' Κύρκος), Στεφανίδης (78' Μαυρογιαννης Α.)

AOP PAMMILIAKOS ANDRES 11

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Φωτογραφίες από το παιχνίδι 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares