Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 21:17

Η Ελλάς Σύρου στο πλευρό του Φοίνικα Σύρου - Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με την Καλαμάτα

Αντιπροσωπεία της Ελλάς Σύρου επισκέφτηκε το ναυπηγείο Σύρου του ομίλου ONEX και μίλησε με τη νομική σύμβουλο του Ναυπηγείου και πρόεδρο της Διοίκησης του Φοίνικα Σύρου κα Θεοδώρα Καρτάνου, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ, ενώ έγινε κάλεσμα στον κόσμο για το ματς του Φοίνικα με την Καλαμάτα την Κυριακή.

Αναλυτικά:

Πριν από λίγες ημέρες αντιπροσωπεία του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου επισκέφτηκε το ναυπηγείο ONEX NEORION SYROS προκειμένου να μεταφέρει τις ευχές για καλή χρονιά.

Εκεί μας υποδέχτηκε η νομική σύμβουλος του Ναυπηγείου και πρόεδρος της Διοίκησης του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ κα Θεοδώρα Καρτάνου με την οποία είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις αγαπημένες ομάδες του νησιού οι οποίες αποτελούν διαφήμιση για τη Σύρο.

Δεδομένου ότι ο Φοίνικας Σύρου θα δώσει ένα σημαντικό αγώνα ζωής και θανάτου την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Καλαμάτας, νιώθουμε την υποχρέωση και την ανάγκη να στηρίξουμε κι εμείς από την πλευρά μας αυτή την προσπάθεια, να δώσουμε το παρών στο κλειστό γυμναστήριο Γιάννης Γουλανδρής” έτσι ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Φοίνικα Σύρου.

Ζητάμε από τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας μας και όλους τους Συριανούς να γεμίσουμε το κλειστό γυμναστήριο και να ενισχύσουμε αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια του Φοίνικα Σύρου.

Η Ελλάς Σύρου μαζί με τους παίκτες που θα μείνουν στο νησί μας θα ενισχύσουν το Φοίνικα Σύρου, Ραντεβού την Κυριακή 28/1 στις 17:00.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares