Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 15:31

Ελλάς Σύρου - Αστέρας Βάρης σημειώσατε ''Χ''

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής και ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σύρο, Ελλάς και Αστέρας Βάρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με δύο γκολ που σημειώθηκαν στο β' μέρος της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν την ποιότητα τους χαρίζοντας στον κόσμο που βρέθηκε όμορφο ποδόσφαιρο, δύο τέρματα και αρκετές ευκαιρίες. 

Στο πρώτο μέρος, η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη, όμως ο Αστέρας Βάρης, ήταν η ομάδα που είχε τις δύο σημαντικότερες στιγμές με ένα δοκάρι του Ντούλια στο 5' και ένα πολύ καλό σουτ του Βασιλειάδη στο 45'.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Αστέρα να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Ψυχογιό, αλλά την Ελλάς Σύρου να ανοίγει το σκορ στο 56' με κοντινό πλασέ του Λαντίκα έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Ζάχι.

Η απάντηση του Αστέρα Βάρης ήταν άμεση, καθώς στο 60' ο Βασιλειάδης με άπιαστο σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά την ισοφάριση, ο Αστέρας εκμεταλλευόμενος και τις απουσίες, αλλά και τις αναγκαστικές αλλαγές της Ελλάς Σύρου κατάφερε να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του κυριαρχώντας στο παιχνίδι, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να φύγει με το τρίποντο από τη Σύρο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, Ντούλιας και Ψυχογιός έφτασαν μία ανάσα από το γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις, με κορυφαία από αυτές η κεφαλιά του τελευταίου που σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου, του οποίου οι επεμβάσεις αποδείχθηκαν σωτήριες για τους γηπεδούχους που θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Την επόμενη αγωνιστική (2οη) ο Αστέρας Βάρης φιλοξενεί τον Παναργειακό και η Ελλάς Σύρου θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο.

ELLAS VARI PAN

Η ροή του αγώνα: 

5΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Ντούλια να φεύγει στην κόντρα επίθεση, αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου

6' Σουτ του Ζάχι, κόρνερ η μπάλα, καθώς βρήκε σε σώμα αμυντικού

8' Η Ελλάς απειλεί και πάλι με τον Ζάχι να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτυών. 

23' Σέντρα -σουτ του Μηνά, άουτ η μπάλα

24' Σουτ του Κόντσι στα χέρια του Μαρινάκη 

45' Πολύ καλό σουτ του Βασιλειάδη, με υπερένταση σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

----

49' Μετά από σέντρα, ο Ψυχογιός βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, με τον γκολκίπερ της Ελλάς να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση, σώζοντας την ομάδα του από σίγουρη παραβίαση.

57' ΓΚΟΛ 1-0 . Με μία κούρσα απά τα δεξιά ο Ζάχι μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Λαντίκα που ήταν στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος από κοντά άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

60' ΓΚΟΛ 1-1. Ο Βασιλειάδης από το ύψος του πέναλτι με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Παπαδόπουλου, ισοφαρίζοντας γρήγορα για τον Αστέρα. 

62' Ο Μηνάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μαρινάκη, με τον γκολκίπερ του Αστέρα να βγαίνει πιο γρήγορα στην μπάλα και να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση.

68' Η Ελλάς ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Μελισόπουλου από τον Μαρινάκη.

74' Δυνατό σουτ του Δημητρόπουλου, λίγο άουτ.

79' Πολύ καλή στιγμή με τον Ντούλια για τον Αστέρα. Με κούρσα λίγο έξω από την περιοχή, μπήκε και από καλή θεση σούταρε λίγο άουτ.

81' Ο Ψυχογιός από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, σούταρε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ έπειτα από απόκρουση του Παπαδόπουλου.

82' Στη συνέχεια της φάσης, ο Καλέλα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ψυγογιός με γυριστή κεφαλιά, σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

86' Ο Αστέρας έφτασε μία ανάσα από απο 2-1, όταν ο Ντούλιας έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι στα δύο διαδοχικά σουτ που επιχείρησε.

 

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης (λ. τρ. 26' Λαντίκας), Μούντριχας, Πρεβεζιάνος, Κόντσι, Μηνάς, Μελισσόπουλος (λ. τρ.76' Κασάπης), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι (λ. τρ. Παράβαλος), Μπακατσέλος, 

Αστέρας Βάρης (Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης (64' Γκιούρα), Νικολακόπουλος, Μπάρα, Μάγγος, Ντούνης (64' Καλέλα), Χριστίνης (76' Ντούνιας), Ψυχογιός, Ντούλιας, Βασιλειάδης

 Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares