Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 09:48

Κρίθηκε στο γκολ...

 AOS-AO-MYKONOU 2012

Ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ του Πρίντεζη στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, ΑΟ Σύρου – ΑΟ Μυκόνου, ήταν αρκετό για να κρίνει το νικητή του μεγάλου ντέρμπι του 1ου ομίλου.

mykonos-nazos-8-1Οι πρωτοκλασάτες ομάδες του 1ου ομίλου διέψευσαν όσους προσδοκούσαν ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και εναλλαγές συναισθημάτων όπως αρμόζει σε τέτοιας εμβέλειας ματς, αφού στο περισσότερο μέρος του αγώνα περιορίστηκαν σε ένα τύπο ποδοσφαίρου: '' Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη''.

Οι Κύριοι Πελέκης και Παχατουρίδης φρόντισαν να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στην αμυντική τακτική των ομάδων τους, με αποτέλεσμα οι καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στις δύο εστίες να μην ξεπερνούν τις 4-5 και αυτές κυρίως προήλθαν από κάποια αξιόλογα σουτ.

Η επίμαχη φάση.

Το 1ο μέρος του αγώνα από πλευράς ευκαιριών δεν επιφύλασσε κάτι το ιδιαίτερο, καθώς ηSyros-foskolos αξιοσημείωτες φάσεις ήταν όλες και όλες μόλις δύο. Η 1η στο 10ο λεπτό, όπου ο θεοδώρου απείλησε με φάουλ τον Κρητικπο με την μπάλα να περνά μόλις άουτ και την 2η στο 39ο λεπτό, όταν αυτή την φορά ο Μπαλής για τον ΑΟ Μυκόνου, εξαπολύει σουτ που περνά λίγο άουτ.

Η φάση όμως που σημαδεύει το 1ο μέρος είναι το πέναλτι που αρχικά υποδεικνύει ο Κύριος Ζαράνης στο 17΄ για χέρι μέσα στην περιοχή των αμυνομένων της Μυκόνου και λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος αναιρεί την απόφαση του δίνοντας ελεύθερο, αφού πρώτα έχει πει απευθυνθεί στον 1ο βοηθό της αναμέτρησης κύριο Νομικό, ο οποίος του δήλωσε ότι δεν έχει άποψη για την φάση. Η απόφαση αυτή βέβαια έφερε σωρεία αντιδράσεων από την πλευρά των γηπεδούχων.

Γκολάρα...

SYROS THEOFILOS METAFORES MIKROΜε το φτωχό θέαμα του 1ου μέρους πήγαμε στο 2ο, όπου οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα ψάξουν περισσότερο την επίτευξη ενός τέρματος στην επανάληψη, με τον ΑΟ Σύρου να είναι αυτός που προσπαθούσε περισσότερο, καθώς έκανε και πιο επιθετικό το σχήμα του με την είσοδο του Μουμπάρακ στο παιχνίδι.

Μάλιστα ο τελευταίος και ο Μπελεγρίνης απείλησαν 1οι με δύο σουτ που πέρασαν άουτ. Λίγο νωρίτερα ο Κύριος Ζαράνης είχε αποβάλει λόγο διαμαρτυριών τον προπονητή του ΑΟ Σύρου Χρήστο πελέκη.

Και φτάνουμε στο 71΄όπου ο Κέκελης κάνει ένα ανυποψίαστο φάουλ (5) μέτρα κάτω από τη γραμμή της σέντρας, την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο Πρίντεζης και βλέποντας τον Γιονγκ έξω από την εστία του αποφασίζει να τον «κρεμάσει», πράγμα που πετυχαίνει τελικά από τα 45 μέτρα σημειώνοντας ένα από τα ωραιότερα τέρματα που έχουν μπει ποτέ.

Δύο κόκκινες και πολλά νεύρα.

Λίγο μετά την επίτευξη του γκολ από τον ΑΟ Σύρου και ενώ η δύναμη και το πάθος κυριαρχούσαν πλέον στο παιχνίδι , ένα μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου που έγινε στον Ξένο, από τους Σούρλα και Κουρούμα, προκαλεί πολλά νεύρα και σύρραξη των παιχτών, με τις σπρωξιές να δίνουν και να παίρνουν και το κλίμα πολύ γρήγορα να μεταφέρετε και ακριβώς δίπλα στις εξέδρες, όπου φίλαθλοι τω δύο ομάδων λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, καθώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εκτονώθηκε. Ο κύριος Ζαράνης αποτραβήχτηκε και ενώ παρακολούθησε τα τεκταινόμενα κάλεσε κοντά του τους Γάτσο και Καρούμα τους οποίους απέβαλε με κόκκινες κάρτες.

Η εκπνοή του αγώνα βρίσκει και τον ΑΟ Μυκόνου στο προσκήνιο, επιχειρώντας την ισοφάριση, πράγμα που δεν πετυχαίνει όμως αφού οι: Καρατζάς και Τσάλμας δεν καταφέρνουν να σκοράρουν σε μοναδικές ευκαιρίες που είχαν απέναντι στον Κρητικό.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην λήξη του αγώνα, όπου η νίκη του ΑΟ Σύρου, δίνει και πάλι ενδιαφέρον στον 1ο όμιλο, όπου όλα πλέον δείχνουν και πάλι ανοιχτά.

Α.Ο.Σύρου(Πελέκης) Κρητικος, Γαβριήλ, Βαβουράκης, Μπελεγρίνης, Σούρλας, Χαβδούλας, Πάπιτσης, Τζώρτζης (64΄ Μουμπάρακ), Αμπντούλ (90΄Δημόπουλος), Κουρούμα, Πρίντεζης (83΄Μαραγκός).

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης) Γιονκ, Καρατζάς, Θεοδώρου, Μπαλής, Νάζος, Αργυρόπουλος, Κέκελης, Ξένος, Γάτσος, Κυπριτίδης, Τσάλμας.

Διαιτητής  Ζαράνης  Βοηθοί Αρμακόλας – Νομικός

AO SYROU-AO MYKONOU 20012 1AO SYROU-AO MYKONOU 20012 2AO SYROU-AO MYKONOU 20012 3AO SYROU-AO MYKONOU 20012 4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares