Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 13:14

Δεν πήρε αυτό που άξιζε κόντρα στον Ιάλυσο η ΑΕ Μυκόνου

Στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του Κόρφου για την 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, η  ΑΕ Μυκόνου ήταν ανώτερη από τον Ιάλυσο, έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά έμεινε στο 0-0 .

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και απείλησαν πρώτη φορά στο 7'. Ο Γκούφας βγήκε απέναντι στον Τσιγάρο, αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου απέκρουσε.

Στο 20' η Μύκονος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Πινέιρο έκανε τη σέντρα, ο Ζγκούρη έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά σημάδεψε το δοκάρι του Τσιγάρου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το καλό σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο πάνω από την εστία.

Η Μύκονος απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος στο 48', με το συρτό σουτ του Μουρίκι από μακριά, αλλά ο Τσιγάρος έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να απειλούν ξανά στο 67', με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει από αριστερά στην περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 80' Κέμπε και Πινέιρο δεν μπόρεσαν να στείλουν από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85' οι παίκτες της Μυκόνου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ενώ στο 89' ο Ιάλυσος έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Διαμαντή να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Βλαχαβά.

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε (86' Ντοριάνο), Αρκούδας, Ιωσηφίδης, Τράκας, Ζγκούρη, Μουρίκι, Γκούφας, Πινέιρο (88' Ρέτσος), Παπαδόπουλος (77' Πάγια)

Ιάλυσος: Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Ιντρίζι (61' Κατσούκης), Αθανασίου, Μπούμπα, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας (84' Βλαχαβας), Κάμπα (89' Τερζίου), Πατσίλης

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcylades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares