Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 17:30

Αλλαγή ώρας στο Ελλάς Σύρου-Πανελευσινιακός

Με καθυστέρηση 3 ωρών από τον αρχικό ορισμό του θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Ελλάς Σύρου απέναντι στον Πανελευσινιακό για την 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Τις δυο ομάδες τις χωρίζουν μόλις δυο βαθμοί, με την Ελλάς να θέλει το τρίποντο που θα την ανεβάσει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ελευσίνας μπορεί να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ταξιδεύει στην Σύρο με γεμάτο το «οπλοστάσιο» της και θα επιδιώξει τη νίκη για να μη μπει σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση κάλεσμα της Ελλάς αναφέρει:

Στις 15:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τελικά το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου – Πανελευσινιακό Α.Ο μεσημέρι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ΕΠΟ είχε ορίσει αρχικά το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί στις 12:00, ωστόσο οι δυσμενείς συνθήκες και η ώρα άφιξη της αντιπάλου ομάδας οδήγησαν σε συμφωνία όλων και ο αγώνας θα ξεκινήσει τελικά στις 15:00 το μεσημέρι.

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα θέλει να συνεχίσει το σερί των μεγάλων αποτελεσμάτων (δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα) και χρειάζεται την βοήθεια μας απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας η οποία βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς.

Αγαπητοί Συριανοί, να είστε στις κερκίδες την Κυριακή, χρειαζόμαστε το πάθος σας, η υποστήριξή σας θα ωθήσει την ομάδα μας να αγωνιστεί για τους τρεις βαθμούς. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη σε ένα παιχνίδι που θα είναι γιορτή για το νησί μας!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares