Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 22:24

Ντέρμπι από τα «παλιά»…

ASTERAS-FILOTI PAIXTES

Το Σαββάτο 11 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Τραγαίας και τον Α.Μ.Σ. Φιλωτίου, που θα γίνει στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας των Κυκλάδων.

Οι τοπικές ομάδες τις Νάξου διασταυρώνουν τα ξίφη τους πάλι μετά από τέσσερις συνεχόμενες σεζόν, με την τελευταία συνάντηση για το πρωτάθλημα να χρονολογείτε την σεζόν 2008-2009.

Μόνο Κύπελλο.

NAXOS Katsonis 200x100Οι δύο ομάδες θα κατέβουν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη, πράγμα που θα τις φέρει ψιλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, όπου θα περιμένουν το αποτέλεσμα του "Σαντορινιού ντέρμπι " για να μπουν σε τροχιά μπαράζ.

Το άλλοτε μεγάλο ντέρμπι της Νάξου έχει περιοριστεί πλέον σε αναμετρήσεις κυπέλλου, καθότι η ομάδες δεν συναντιόταν λόγο διαφοράς κατηγοριών. Την τελευταία φορά το Φιλώτι επικράτησε με σκορ 2-1, στον αγώνα που έγινε στις 23/9/2012 στο γήπεδο του Αγερσανίου.

Ο Αστέρας Τραγαίας την προηγούμενη αγωνιστή αντιμετώπισε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Θύελλα Καμαρίου στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, όπου και ηττήθηκε με 3-0.

Το Φιλωτι προέρχεται από ένα ακόμα Derby, με αντίπαλο την Αναγέννηση Νάξου, την οποία νίκησε με 4-3, σε ένα ματς με αγγλικό σκορ.NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO

Ο Αστέρας Τραγαίας βρίσκεται στην τρίτη 3η θέση του βαθμολογικού πινάκα με επτά (7) βαθμούς, ενώ το Φιλώτι, που έχει και το χάντικαπ των -2 βαθμών από την περσινή περίοδο, βρίσκεται στην τέταρτη 4η θέση με τέσσερις (4) βαθμούς, ενώ έχει και ένα αγώνα λιγότερο με αντίπαλο την Ίο στην έδρα του.

Απουσιολόγια.

NAXOS XENAKHS MIKROΟι: Νίκος Βλησίδης και Γιώργος Βασαλάκης αναμένετε να έχουν απουσίες από τις ομάδες τους, καθώς από τους Γηπεδούχους θα λείπουν ο τιμωρημένος Μασούρας και ο νεαρός Κάπι.

Οι φιλοξενούμενοι υπολογίζουν στις επιστροφές του Ξενάκη και του τερματοφύλακα Πολυκρέτη, που γυρίζει μετά από τιμωρία 14ων αγωνιστικών, ενώ αμφίβολες κρίνονται οι θέσεις μικρών, των οποίων η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.NAXOS SOULATSO MIKRO

Διαιτητές της αναμέτρησης οι: Μενδρινός Λ., Δεσύπρης Ν., Αρμακόλας Ι.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε, επί τάπητος, στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου. Ελπίζουμε από αυτή την αναμέτρηση να κερδίσει το ποδόσφαιρο και τη νίκη να πάρει ο καλύτερος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares