Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 20:05

Ελλάς Σύρου: Πρώτη σε βαθμούς τις τελευταίες 7 αγωνιστικές με ποδόσφαιρο κατοχής!

Αν έβλεπε κανείς την πορεία της Ελλάς Σύρου τις τελευταίες 7 αγωνιστικές στη Γ' Εθνική πραγματικά θα νόμιζε ότι κάνει πρωταθλητισμό!

Μετά την 9η αγωνιστική λοιπόν και την ήττα στην Κόρινθο η ομάδα της Σύρου έχει πάρει (μαζί με τη Θύελλα Ραφήνας) τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα του ομίλου της.

Στους επτά αγώνες που ακολούθησαν μετά το ματς της Κορίνθου έχει πετύχει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα στο Αίγιο! Το συγκεκριμένο διάστημα λοιπόν συγκέντρωσε 16 βαθμούς με ενεργητικό 16 γκολ ενώ δέχτηκε μόλις 4!

Αναμφίβολα μια πορεία άξια θαυμασμού που μετουσιώνει σε βαθμούς την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα και τους παίκτες του και φυσικά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν.

varda ellas fasi

Η Ελλάς συγκατοικεί στην 6η θέση της βαθμολογίας με Παναιγιάλειο, Μαρκό και Α.Ε.Ρ. Αφάντου, με 26 βαθμούς και ευελπιστεί να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο ακόμα ψηλότερα καθώς απομένει ένα ακόμα ματς, αυτό με τον Πανελευσινιακό, στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Το ευτύχημα για την ομάδα της Σύρου είναι ότι όλες οι επιλογές ποδοσφαιριστών που έγιναν το καλοκαίρι ήταν απόλυτα επιτυχημένες κάτι που φάνηκε περίτρανα στα ματς με Ρόδο και ΠΑΟ Βάρδας.

Στα δυο αυτά παιχνίδια υπήρχαν πολλές και σημαντικές απουσίες, οι οποίες αναπληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από παίκτες που ως τότε δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Κάτι πάντως που για τον προπονητή της Ελλάς, Παναγιώτη Χριστοφιλέα δεν ήταν έκπληξη. «Πάντα πίστευα στις δυνατότητες των μικρών σε ηλικία παικτών που έχουμε και το απέδειξαν! Για μένα όλοι οι παίκτες μου είναι εξίσου σημαντικοί και απαραίτητοι. Κανείς δεν μπαίνει στην αποστολή απλά για να τη συμπληρώσει αλλά για να παίξει και να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα» ήταν τα λόγια του, ενώ όταν του επισημάναμε ότι έχει πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου χαμογέλασε και τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό. Το σημαντικό για εμάς είναι να συνεχίσουμε αυτή την πολύ καλή πορεία που έχουμε πραγματοποιήσει το τελευταίο δίμηνο. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί έχουμε δημιουργήσει αγωνιστικό χαρακτήρα παίζονται ποδόσφαιρο κατοχής, κάτι που ήταν από την αρχή το ζητούμενο για μένα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας όμως αναμφίβολα έχουμε φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο.»

PANHGIRISMOS STH VARDA

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο της Σύρου μόνο καλά λόγια είχε να πει: «Εύχομαι και θέλουμε να συνεχίσει να είναι κοντά. Η έδρα μας έχει γίνει... φρούριο και σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο κόσμος της Σύρου. Η Ελλάς με την παρουσία της φέτος τιμά το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων και θα συνεχίσει να το κάνει. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και εμείς να συνεχίσουμε να του δίνουμε χαρές.»

Για πιθανή ενίσχυση της ομάδας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε, ο τεχνικός της Ελλάς ήταν ξεκάθαρος: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και η μόνη προσθήκη που μπορεί να γίνει είναι αν βρεθεί κάποια εξαιρετική επιλογή που θα προσθέσει ποιότητα και θα είναι απαραίτητη. Μεταγραφή απλά και μόνο για να πάρουμε έναν παίκτη που δεν θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε δεν πρόκειται να γίνει.»

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι προπονήσεις για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό την Κυριακή , συνεχίζονται καθημερινά με το σύνολο των παικτών που απουσίασαν στα ματς πριν τις γιορτές, να είναι πλέον στη διάθεση του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Έτσι ο μοναδικός που θα απουσιάσει την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου είναι ο τιμωρημένος Λαντίκας που είχε αποβληθεί στο ματς της Βάρδας!

PANAIGIALEIOS ELLAS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares