Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 20:00

Super League: Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ναβάρο - «Ερχομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, δεν είχα κανένα δισταγμό»

Ο Φραν Ναβάρο έφθασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη από ένα επιθετικό για να καλύψει το κενό του Ελ Κααμπί που θα φύγει για το Κόπα Άφρικα και κατέληξε στον Φραν Ναβάρο, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στην Πόρτο, έχοντας αποκτηθεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ από τη Ζιλ Βιθέντε.

Ο 25χρονος επιθετικός ήταν ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος την προηγούμενη διετία, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στην Πόρτο και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε για να τον φέρει στην Ελλάδα ως δανεικό. Ο Ναβάρο είναι έτσι ήδη στη χώρα μας και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ναβάρο

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, δεν είχα κανένα δισταγμό. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή αλλά και τον Πέδρο (σ.σ. Άλβες), είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη.

Είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο βοηθούν την ομάδα και πόσο την εμψυχώνουν οι οπαδοί, να συνεχίσουν να το κάνουν. Ήρθα για να βοηθήσω, να προσφέρω τα μέγιστα και να βάλω γκολ», τόνισε ο Ισπανός στο αεροδρόμιο.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares