Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 19:14

Πανναξιακός: Παρελθόν ο Δεμερτζής που ανακοινώθηκε από τη Νίκη Σητείας

Παρελθόν από τον Πανναξιακό αποτελεί ο Χάρης Δεμερτζής, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τη Νίκη Σητείας που θε είναι η ομάδα που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Με συνολική παρουσία τεσσάρων χρόνων στην ομάδα (2019, 2021, 2022 και 2023), ο Χάρης Δεμερτζής και η διοίκηση της ομάδας μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία τους.

Λίγες ημέρες μετά ο Χάρης Δεμερτζής ανακοινώθηκε από τη Νίκη Σητείας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου και στην οποία είχε συμβάλει σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2021-2022.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ανακοινώνει την μεταγραφή - επιστροφή του ποδοσφαιριστή ΧΑΡΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ απο τον ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ.Α.Ο. στην ομάδα μας !!!

Ο Χάρης είναι μεσοεπιθετικός ο οποίος μπορεί να δώσει λύση σε πολλές θέσεις .

Ηταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα με το απόλυτο νικών την περίοδο 2021-2022 και επιστρέφει να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας !!!

Σε καλωσορίζουμε πίσω στην γαλάζια οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ και σου ευχόμαστε να έχεις μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες ανάλογες με την προηγούμενη θητεία σου στην ομάδα μας !!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares