Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 13:00

Βρούτσης: «Περιμένουμε τις προτάσεις της Super League για την επαγγελματική διαιτησία»

Ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής», αναφέρθηκε στο ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας, επισημαίνοντας ότι περιμένει τις προτάσεις της Super League για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφέρθηκε στο ζήτημα αναφέροντας πως υπάρχει ήδη ένα νομοθετικό πλαίσιο, που όμως για να εφαρμοστεί «απαιτείται η ενεργοποίηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου», όπως ανέφερε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».

Παράλληλα, τόνισε ότι από την Πολιτεία περιμένουν ακόμη τις προτάσεις της Super League για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που έπεσε στο τραπέζι και στην προ τριών ημερών συνάντησή του με τους εκπροσώπους των 14 ΠΑΕ του πρωταθλήματος.

«Για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, υπάρχει ήδη ένα νομοθετικό πλαίσιο, που για να εφαρμοστεί απαιτείται η ενεργοποίηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου. Εμείς ως Πολιτεία, έχουμε από καιρό ζητήσει, καταρχάς, τις προτάσεις της Super League (και στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε) και περιμένουμε να τις αποστείλει για να διακριβωθούν οι τρόποι και οι συνεργασίες ώστε η επαγγελματική διαιτησία να εφαρμοστεί», ήταν τα λόγια του κ. Βρούτση.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares