Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 19:29

Super League: Νέα απίθανη γκέλα για την ΑΕΚ - Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 90+4'!

Δεύτερη σερί γκέλα για την ΑΕΚ στη Super League. Η Ένωση δεν λέει να βάλει μυαλό, πετώντας ακόμα δύο βαθμούς στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήρθε ισόπαλη 2-2 και με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 15η αγωνιστική της Super League, με τον Αθανασιάδη να κάνει νέο τραγικό λάθος και να στερεί από τους φιλοξενούμενους στη νίκη.

Πριν τρεις μέρες, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και κατάφερε να μείνει στο 2-2, χάνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Σήμερα (21/12/24) η Ένωση προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο στην έδρα του Πανσερραϊκού, πέταξε ένα τσουβάλι χαμένες ευκαιρίες για να κάνει το 3-1, αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα και όμως κατάφερε και πάλι να γκελάρει!

Αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Αθανασιάδης, “κρέμασε” την ομάδα του Αλμέιδα, κάνοντας ένα τραγικό λάθος σε έξοδο στις καθυστερήσεις. Ο Έλληνας γκολκίπερ, ο οποίος είναι ντεφορμέ εδώ κι αρκετό καιρό, έκανε δώρο το γκολ της ισοφάρισης στον Θυμιάνη, ο οποίος ήταν ο ήρωας του Πανσερραϊκού, μιας και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Η ΑΕΚ έχει πλέον 32 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με την Ένωση να κινδυνεύει να βρεθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares