Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 20:14

Ευχαριστήριο της Ελλάς Σύρου στην Blue Star Ferries

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη την εταιρία Blue Star Ferries για τη στήριξή της τη φετινή περίοδο, εξέδωσε η Ελλάς Σύρου.

Αναλυτικά:

"Δίχως την έμπρακτη συμπαράσταση των χορηγών, η ΕΛΛΑΣ Σύρου θα συναντούσε «σκοπέλους» και «υφάλους» στο μεγάλο της ταξίδι στην Γ’ Εθνική κατηγορία .

Ένας ακόμη πολύτιμος «συνοδοιπόρος» είναι η Blue Star Ferries την οποία ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή της τη φετινή αγωνιστική περίοδο για ακόμα μια φορά.

Ο πρόεδρος κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΙΑΒΡΑΣ και το ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star του Ομίλου Attica για τις μετακινήσεις του συλλόγου μας.

Η Ελλάς Σύρου ταξιδεύει στη Γ Εθνική αποκλειστικά με Blue star Ferries προς όλους τους προορισμούς. Αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας ταξίδεψε στην Κω στο πλαίσιο των αγώνων του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής της Ε.Π.Ο. την αγωνιστική περίοδο 2023 – 24 . Ένα ταξίδι το οποίο συνοδεύτηκε με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκης απέναντι στον ΑΟ Πυλίου.

Με την ευγενική σας αυτή χειρονομία και την θετική ανταπόκρισή στο σχετικό αίτημα μας η βοήθεια σας είναι πολύτιμη στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε .
Ευχαριστούμε επίσης τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου, για την ευγένεια, τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση προς όλα τα μέλη της αποστολής μας.

Για μία ακόμη φορά η εταιρεία δείχνει την έμπρακτη αρωγή της προς τον αθλητισμό. Η αρωγή της εταιρίας σας στην προσπάθεια μας είναι ζωτικής σημασίας για τον σύλλογο μας.

Σας ευχαριστούμε και να έχετε πάντα καλές θάλασσες.".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares