Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 18:59

Παλικαρίσιο διπλό στην Κω για την Ελλάς Σύρου! [vid]

Η Ελλάς Σύρου κατάφερε να αποδράσει με σπουδαίο διπλό από την Κω, επικρατώντας του ΑΟ Πυλίου με 2-1 για την 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής και έτσι αποσπάστηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα της Σύρου ήταν ανώτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και πήρε μια νίκη-ανάσα καθώς βρίσκεται στην 9η θέση με 22 βαθμούς (όσους και η ΑΕΡ Αφάντου) και ξέφυγε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία βρίσκεται η ΑΕ Μυκόνου (11η θέση, 18 β.) που έχασε από την Εράνη Φιλιατρών.

Η Ελλάς πήρε το προβάδισμα στο 69' με κοντινό πλασέ του Μηνά και στο 78' με ωραίο διαγώνιο σουτ ο Μούντριχας έκανε το 0-2.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 85' με τον Βουκομάνοβιτς.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ντάλκοβιτς από πλευράς των γηπεδούχων, ενώ από το πρώτο ημίχρονο αποβλήθηκε από τον πάγκο της Συριανής ομάδας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας και ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Συκουτρής από τον κύριο Θωμόπουλο για διαμαρτυρία.

ΑΟ Πυλίου: Καλαντζής, Σωντιχάκης, Χιντζίδης (18' Τσίτσε), Μουλης, Πολύζος, Βουκομάνοβιτς, Λάκοβιτς, Δρόσος (58' Τζαναλης)

Ελλάς Σύρου: Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Παράβαλος (77' Μπακατσέλος), Μούντριχας, Μπόσιο, Κόντσι, Μηνάς (90' Συριανός), Μελισσόπουλος (25' Πρεβεζιάνος), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares