Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 21:29

«Καθάρισε» με Τραγαία η Θύελλα.

ASTERAS-THIELLA 2012

Πιο εύκολα από ότι περίμενε ακόμα και η ίδια πέρασε η Θύελλα το εμπόδιο του Αστέρα Τραγαίας, τον οποίο νίκησε εύκολα μέσα στην έδρα του με 3-0.

THIRA THIRAIKH METAFORES041Πριν τον αγώνα περιμέναμε ένα δυνατό ματς, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και υπήρχε δυνατό κίνητρο ώστε ο ένας από τους δύο να πάρει πλεονέκτημα βαθμών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες θα λέγαμε ότι βρέθηκαν σε κακή μέρα, χωρίς να μπορούν να αποδώσουν σπουδαίο ποδόσφαιρο, πράγμα βέβαια που αποτρέπει και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Αγερσανίου.

Το παιχνίδι των δύο ομάδων αναπόφευκτα επικεντρώθηκε στη δύναμη και το πάθος, εμπεριέχοντας σκληρές μονομαχίες, που διαδραματιζόταν περισσότερο στον χώρο του κέντρου.

Πιο αποτελεσματικοί.

Η θύελλα ήταν η ομάδα που μπήκε πιο «κεφάτη» στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η υπεροχή των Σαντορινιών άρχισε να φαίνεται από το 3ο λεπτό όταν μετά από στημένη φάση ο Αρβανίτης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι το Polja αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δαμίγος ήταν η 2η απειλή για την εστία της Τραγαίας όταν σουτ που επιχείρησε στο 14΄ περνάει λίγο άουτ.

Στη συνέχεια η Τραγαία προσπαθεί να ισορροπήσει και χάνει την ευκαιρία του ημιχρόνου όταν ο Αλιμπέρτης στο 19΄βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Μηνδρινού.

Στο 25΄ο Λυμπερτάς σουτάρει αλλά ο Μηνδρινός δεν είχε πρόβλημα.

0-1 Και φτάνουμε στο 26΄, όπου ο Δαμίγος εκτελεί κόρνερ και ο Αρβανίτης πετάγετε στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα και βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.8IRA LYGNOY EKO

Παρόλο το τέρμα το παιχνίδι συνέχισε να είναι κακό ποιοτικά και μέχρι την λήξη του 1ου ημιχρόνου καταγράφηκαν μόλις δύο τελικές προσπάθειες, από μία για κάθε ομάδα.

Αρχικά ο Μασούρας στο 42΄πιάνει μια κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή που περνάει λίγο άουτ και στη συνέχεια ο Δαμίγος κάνει το τελευταίο σουτ για το 1ο μέρος, το οποίο περνά μόλις άουτ.

Νεύρα από τη μία, γκολ από την άλλη.

Στην έναρξη της επανάληψης, η Τραγαία προσπάθησε να απειλήσει, έχοντας 1-2 καλές στιγμές μέχρι το 60΄, χωρίς όμως να φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματική.

0-2 Χωρίς η Θύελλα ουσιαστικά να έχει ακόμα κάνει ευκαιρία στο 2ο μέρος φτάνουμε στο 61΄, όπου μετά από έξοχο συνδυασμό των: Φύτρου-Γιουρτζίδη, αποδέκτης της μπάλας γίνετε ο Κλάϊντι που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι και με ψύχραιμο πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα για την Θύελλα.

Το γκολ αυτό ουσιαστικά έχρησε και τον νικητή της αναμέτρησης, αφού στη συνέχεια οι παίχτες της Τραγαίας εκδήλωσαν αδικαιολόγητα νεύρα, τα οποία μάλιστα έφεραν και την δεύτερη κίτρινή (κόκκινη) στο 65΄για τον Μασούρα.

Η Συνέχεια του ματς βρήκε την Τραγαία να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο, δηλαδή νεύρα και μόνο νεύρα… και την Θύελλα να μην αποδίδει σωστό ποδόσφαιρο, αναγκάζοντας μάλιστα τον Αντώνη Καντζέλη να κάνει ανά διαστήματα έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

0-3 Η άμυνα της Τραγαίας στα τελευταία λεπτά παρουσίαζε σημάδια διάλυσης, πράγμα που έδωσε χώρους στη Θύελλα και τους εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο στο 80΄, όπου Φύτρος και Κλάϊντι φεύγουν στην αντεπίθεση με τον δεύτερο να πασάρει στον Φύτρο, ο οποίος με περίτεχνο πλασέ έγραψε το 0-3.

Νίκη πρωτιάς.

Αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε δείχνει σε όλους ότι η Θύελλα ακόμα και χωρίς να βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να νικήσει σε οποιαδήποτε έδρα, πράγμα που δίκαιος την κάνει να είναι ένα από τα ακλόνητα φαβορί. Η πρώτη αποστολή εξετελέσθη για την ομάδα του Αντώνη Καντζέλη που πλέον συγκατοικεί με τον Πανθηραϊκό στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα λύσουν τις «διαφορές» τους την επόμενη αγωνιστική, όταν θα συγκρουστούν στο γήπεδο του Καμαρίου.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja, Βερύκοκος, Φρατζέσκος, Βουτσίνος, Λυμπερτάς, Δενδρινός (69΄Ονάσογλου), Επταήμερος (86΄Τουλούπης), Πολυκρέτης, Αλιμπέρτης, Μασούρας, Μαρούλης (83΄Κατσούλης).

Θύελλα (Καντζέλης): Μηνδρινός, Μπίμπα, Λυγνός Χ., Μπαλιάκας, Ζώτος, Γαλέος, Φύτρος (80΄Δεναξάς), Καφίρης (56΄Γιουρέλης), Αρβανίτης Χ. (59΄Κλάϊντι), Δαμίγος Ν., Βλαβιανός.

ASTERAS-THIELLA 2012ASTERAS-THIELLA 2012 001ASTERAS-THIELLA 2012 002ASTERAS-THIELLA 2012 003ASTERAS-THIELLA 2012 004ASTERAS-THIELLA 2012 005ASTERAS-THIELLA 2012 006ASTERAS-THIELLA 2012 007ASTERAS-THIELLA 2012 008ASTERAS-THIELLA 2012 009

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares