Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 22:39

Κοντά στην επιστροφή του στον πάγκο του ΑΟ Πύργου ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η επιστροφή του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου στον πάγκο του ΑΟ Πύργου.

Στην αρχή της φετινής σεζόν ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να επικεντρωθεί με την ανάπτυξη της ακαδημίας του συλλόγου, όπου έχει την θέση του Διευθυντή. Σήμερα, η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης βρίσκεται σε πολύ καλό οργανωτικό επίπεδο χάρις στην εντατική δουλειά που γίνεται, με την συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη στα τμήματα που συντηρεί.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σκούνα, ο πρόεδρος Μανώλης Νομικός και η διοίκηση της ομάδας είχαν συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο, όπου του έγινε η πρόταση προκειμένου να επιστρέψει στην ανδρική ομάδα και να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που είχε ξεκινήσει προτού αυτή αποσυρθεί λόγω της γνωστής ιστορίας με το μητρώο. 

Η απόφαση αναμένεται να είναι θετική, καθώς ο Αλέξανδρος Κωσνταντόπουλος είναι άρρηκτα δεμένος με τον σύλλογο, αφού έχει συνδέσει το όνομα του με την επανεμφάνιση του στα γήπεδα των Κυκλάδων. 

Τις επόμενες ημέρες ο ΑΟ Πύργου αναμένεται να ανακοινώσει την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να ξεκινήσει να προπονεί και τους παίκτες. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares