Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 01:20

Πρόσθεσε ποιότητα στην άμυνα του με Βασίλη Πλιάκη ο Παμμηλιακός

Ακόμη μία πολύτιμη προσθήκη στο ρόστερ του πραγματοποίησε το Παμμηλιακός που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ακραίο αμυντικό, Βασίλη Πλιάκη.

Εκτός την πολύτιμη προσφορά του ως ποδοσφαιριστής στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, ο Βασίλης Πλιάκης έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση στα τμήματα Κ10, Κ12 και Κ14 του συλλόγου.

Ο Πλιάκης, αποτελεί μία από τις αρκετές και ποιοτικές προσθήκες στον Παμμηλιακό, που φέτος έχει βάλει τον πήχη ψηλότερα από άλλες χρονιές.

Η σχετική ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Πλιάκη: 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Πλιάκη.

Ο Βασίλης είναι 23 χρονών και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παμμηλιακό, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής στην ακαδημία μας.

Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας (μπακ), ενώ ως προπονητής έχει αναλάβει τα τμήματα Κ10, Κ12 και Κ14 του συλλόγου μας.

Ως προπονητής έχει εργαστεί επίσης στον Άρη και στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, στον ΠΑΟΝΕ και ΙΕΚ Δέλτα.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού καλωσορίζουμε τον Βασίλη στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και επιτυχία στο έργο του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Πλιάκη

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο νησί. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία και που από την πρώτη στιγμή μας έκανε να αισθανθούμε σαν παιδιά του.

Μακαρι να πετύχουμε τους στόχους σε ένα πρωτόγνωρο πρωτάθλημα για εμένα καθώς προέρχομαι από τα τοπικά της Θεσσαλονίκης.

Εύχομαι υγεία χωρίς τραυματισμούς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares