Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 23:04

Super League: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Η συνέχεια στα δικαστήρια!

Απρόοπτη εξέλιξη είχε το μεγάλο ντέρμπι της Super League Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, το οποίο διεκόπη οριστικά μετά από περισσότερες από δύο ώρες!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Πειραιώτες ισοφάρισαν το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί στο 28' το Τριφύλλι με τον Βαγιαννίδη, χάρη σε τέρμα του Καμαρά στο 48'.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μια κροτίδα έπεσε ακριβώς στο σημείο που βρίσκονται παίκτες του Παναθηναϊκού και έκαναν προθέρμανση. Αυτή έσκασε ακριβώς δίπλα στον Χουάνκαρ, ο οποίος έπεσε στο έδαφος κρατώντας το κεφάλι του, ενώ και ο Βέρμπιτς έδειξε να υποφέρει.

Ο Ισπανός μπακ έμεινε για αρκετά λεπτά κάτω, με το ιατρικό επιτελείο από πάνω του. Έδειχνε να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια.

Μαζί του αποχώρησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, ενώ τους ακολούθησε και η διαιτητική τριάδα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί.

Μετά από περισσότερο από δύο ώρες διακοπής, κατά τις οποίες ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την οργή του για τον γιατρό του αγώνα και παρότι αρχικά ο Ιταλός διαιτητής είχε δώσει εντολή για επιστροφή στον αγωνιστικό χώρο, οι Πράσινοι δεν βγήκαν στο γήπεδο. Έτσι, ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί από τις εξέδρες του γηπέδου!

Όλοι περίμεναν την οριστική και έγγραφη γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα, με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και την τύχη του ντέρμπι να κρίνεται πλέον στα δικαστήρια.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares