Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 12:43

Απέκτησε τον βορειοελλαδίτη Αντώνη Καρατζιά ο ΑΟ Πύργου

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Πύργου που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ακραίο μπακ-χαφ, Αντώνη Καρατζιά.

Η ανακοίνωση: 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Καρατζιά.

Ο Αντώνης κατάγεται από την Πέλλα, είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός Μπακ-Χαφ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Γουμένισσας Κιλκίς και της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ακολούθησαν τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έπειτα αρκετές ομάδες Γ΄Εθνικής, όπως: Ηρακλής Αμπελοκήπων, Κιλκιασιακός, ΑΠΕΛ Λαγκαδά. Στο τοπικό έχει αγωνιστεί με: Πάικο Γουμενισσας, Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, Απόλλων Ευρωπου και Μακεδονικό Λητής.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο πρόεδρος Μανώλης Νομικός και το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

⚽Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Καρατζιά. ▶Ο Αντώνης κατάγεται από την Πέλλα, είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός Μπακ-Χαφ. ?Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Γουμένισσας Κιλκίς και της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ακολούθησαν τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έπειτα αρκετές ομάδες Γ΄Εθνικής, όπως: Ηρακλής Αμπελοκήπων, Κιλκιασιακός, ΑΠΕΛ Λαγκαδά. Στο τοπικό έχει αγωνιστεί με: Πάικο Γουμενισσας, Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, Απόλλων Ευρωπου και Μακεδονικό Λητής. ❤Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες. ✍Ο πρόεδρος Μανώλης Νομικός και το Διοικητικό Συμβούλιο @Αντώνης Καρατζιάς #pyrgossantorinigreece #aopyrgoy #santorinigreece #epskykladon #ao_pyrgou #santoriniisland #pyrgos

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares