Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 22:41

Γ' Εθνική: Η παρουσίαση του προπονητικό team της Ελλάς Σύρου

Μετά τους παίκτες, ήρθε η στιγμή για την παρουσίαση και των συνεργατών που απαρτίζουν το προπονητικό τιμ και τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή της Ελλάς Σύρου, Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

Αναλυτικά:

Ο σύλλογος μας έχει ένα από τα αρτιότερα προπονητικά ροστερ με ανθρώπους επιστήμονες παιδαγωγούς και το σημαντικότερο είναι όλοι τους επαγγελματίες στον τομέα τους.

Το προπονητικό τιμ της Ελλάς Σύρου ενόψει της νέας σεζόν είναι:

Με ”Καπετάνιο” τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα στην Γ΄ Εθνική

Xristofileas

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας. Ένας έμπειρος τεχνικός παρόλο το νεαρό της ηλικίας του ο 38χρονος τεχνικός έχει περάσει από Ολυμπιακός Βόλου, Αχαρναϊκός, Καλαμάτα, Χαλκίδα και Παλληνιακός.

Ο κος Χριστοφιλέας συνεχίζει μετά τους αγώνες μπαράζ στην ομάδα μας και πορευόμαστε με εμπιστοσύνη στην Γ΄ Εθνική!

Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης: Γνώριμος και επιτυχημένος

kotzapanagiotis

Ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης είναι βοηθός του Προπονητή μας, Παναγιώτη Χριστοφιλέα και τη νέα σεζόν, στο δύσκολο δρόμο της Γ’ Εθνικής, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης, εκτός από την Ελλάς Σύρου, προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο Φοίνικα Σύρου ως καθηγητής φυσικής αγωγής το οποίο μας τιμά και μας κάνει υπερήφανους.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει περάσει απο την ομάδα μας και ως παίκτης.

Το μυαλό…Κυρζόπουλος!

kirzopoulos

Ο Ιωάννης Κυρζόπουλος είναι Αναλυτής των αγώνων ποδοσφαίρου. Έχει ειδικότητα γυμναστή και έχει περάσει από ομάδες όπως η Κοζάνη και ο Διαγόρας Ρόδου.

Ο Ιωάννης Κυρζόπουλος είναι πιστοποιημένος αναλυτής του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης . Ο Γιάννης Κυρζόπουλος απορρίφθηκε άμεσα στην ομάδα του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου μετά την επιτυχή φοίτηση του στο τμήμα Performance Analysis 2022-2023 και την ολοκλήρωση της πρακτικής του άσκησης στη Μεικτή Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) και τον Διαγόρα Ρόδου.

Προπονητής Τερματοφυλάκων, για την ομάδα μας είναι ο Συριανός Νικόλαος Πρέκας, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B.

prekas

Μασέρ/Φυσικοθεραπεύτρια στην ομάδα είναι η Άννη Λίτση, η οποία την περσινή χρονιά, ήταν στον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας. Η Άννη όντας η ίδια η αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις και εμπειρία, θρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και κατάρτιση για τις ανάγκες του αθλητή.

litsh

Μπορεί στο ποδόσφαιρο τη δόξα να παίρνουν οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά υπάρχουν και άλλα άτομα που δουλεύουν ακούραστα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην Ελλάς η φροντιστής είναι γένους θηλυκού, Αντωνία Καπέλλα.

Kapellas

Ο Γενικός αρχηγός σε κάθε ομάδα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην διοίκηση, με τον προπονητή τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Ο Γιάννης Συκουτρής δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί τους παίκτες, με βοηθό Γενικό αρχηγό τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Φίλιππα Καραμολέγκο, έναν ακόμα πιστό στρατιώτη στο σύλλογο μας.

sikoutris

Τους καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένεια της Ελλάς Σύρου και τους ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares