Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012 17:34

Παμμηλιακός μιας άλλης «κατηγορίας»

serifos-pammiliakos-28-10-2012-1

Ένα εύκολο μεσημέρι είχε η ομάδα της Μήλου, στη πανέμορφη Σέριφο, αφού νίκησε με το επιβλητικό 9-0 τον τοπικό ΑΟΣ.

Ο Παμμηλιακός πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση, κόντρα στον ανήμπορο να αντιδράσει ΑΟ Σερίφου και με πλουραλισμό στην επίθεση πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του, τα τελευταία χρόνια. Από την πλευρά του ΑΟ Σερίφου που δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα τον Αϊβαλιώτη, έδηξε για άλλο ένα εντός έδρας ματς αγχωμένος μπροστά στο ένθερμο κοινό του. Θυμίζουμε ότι ο ΑΟ Σερίφου μπορεί να γνώρισε τις ήττες με αντιπάλους του ΑΟ Πάγου και ΑΟΠ, όμως και τους δύο τους δυσκόλεψε αρκετά (εκτος έδρας).

serifos-pammiliakos-28-10-2012-2

Ο χορός τον γκολ άρχισε στο 8ο λεπτό με τον Hadzhiev ο οποίος έπειτα από δυνατό πλάγιο του Καμακάρη, βρήκε τον βούλγαρο επιθετικό της Μήλου, μέσα στην μικρή περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟ Σερίφου.

Το 0-2 έγινε με τον ίδιο τρόπο, ο Μάλλης εκτέλεσε το πλάγιο άουτ και ο Hadzhiev με πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ αλλά και της ομάδας του. Στο 31ο λεπτό ο Παμμηλιακός κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τσιριγωτάκης ένα λεπτό αργότερα, το κόλπο γκρόσο αλλα Πίρλο δεν έπιασε και ο Βαλσαμάκης χωρίς να κουνηθεί από την θέση του μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Όμως δύο λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ όταν ο Atanasov έπειτα από κόρνερ με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έκανε εύκολα το 0-3. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Παρίσης δέχτηκε την 1η του κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

serifos-pammiliakos-28-10-2012-3

Στο 2ο ημίχρονο ο Παμμηλιακός ήταν ακόμα ποιο αποτελεσματικός. Στο 50ο λεπτό ο Μάλλης από αριστερά άλλαξε στον Στάθη Παπαδημητρίου και αυτός με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-4. Το 0-5 έγινε στο 56ο λεπτό όταν ο Μάνη με προβολή από εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση. Ο γερόλυκος Αντώνης Ψαθάς, για άλλο ένα ματς, έδηξε την πολύ καλή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα και στο 68ο λεπτό έπειτα από πάσα του Μάλλη, έκανε με πλασέ το 0-6. Ο ίδιος παίκτης ήταν ο σκόρερ και του 7ου γκολ στο 77ο λεπτό. Το 0-8 έκανε ο νεοεισελθόν Αλέξανδρος Παπαδημητρίου με πλασέ μέσα στην μεγάλη περιοχή, ενώ το τελικό 0-9 έγινε 1 λεπτό πριν την λήξη του αγώνα από τον Μάνη.

serifos-pammiliakos-28-10-2012-4

Μικρά από την Σέριφο.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι για άλλο ένα ματς ο κόσμος της Σερίφου, έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο, εμψυχώνοντας την ομάδα τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρά την βαριά ήττα του ΑΟ Σερίφου, οι παίκτες χειροκροτήθηκαν θερμά στο τέλος του ματς. Το μυαλό όλως πλέον είναι στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Μαρμάρων και ευελπιστούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
  • Η αποστολή του Παμμηλιακού έδηξε ενθουσιασμένη από την φιλοξενία των ανθρώπων της Σερίφου και σε κάθε ευκαιρία, εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους.
  • Ο επόμενος αγώνας για τον Παμμηλιακό είναι με τον Αίαντα Σύρου στην Μήλο. Προπονητής και παίκτες θέλησαν να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της Μήλου, να δώσει βροντερό παρόν και να ενισχύσει την ομάδα τους.
  • Μπορεί στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ο ΑΟ Σερίφου να θέλει πολύ δουλειά ακόμα, όμως στο κομμάτι του γηπέδου, όλοι στον σύλλογο έχουν καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να κάνουν τις εγκαταστάσεις τους να μοιάζει με ένα μικρό παράδεισο, δίνοντας βήμα για άθληση στους νέους και όχι μόνο, του νησιού. Εγώ να τους ευχηθώ να μην χάσουν το κουράγιο τους και να συνεχίσουν να προσπαθούν για την καθιέρωση τους στα κυκλαδίτικά γήπεδα. Το σκορ πρέπει αν είναι δευτερεύων σε αυτή την χρονική φάση.

serifos-pammiliakos-28-10-2012-6

 

Ακολουθούν οι φάσεις, τα γκολ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

ΑΟ Σερίφου: (Κοτσίκος), Βαλσαμάκης Κ., Γαβριήλ Φ. (51’ Μποφίλιος Ι.), Γεροντάρης Φ,. Λιβάνιος Μ., Γεροντάρης Ι., Μποφίλιος Ι., Μποφίλιος Σ., Μαγουλάς Α. (68’ Κοτσέτας), Αντωνάκης Π. (33’ Αντωνάκης Ν.), Παρίσης Κ., Σολωμός Φ.

Παμμηλιακός: (Γκούτζας), Αϊβαλιώτης, Κυριτσης Η., Μάνη, Μπαργιάμι, Σιδερής Α., Αtanasov, Hadzhiev (58’ Ψαθάς Α.), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β. (66’ Παπαδημητρίου Α.), Παπαδημητρίου Στ., Μάλλης Σ. (79’ Καμακάρης Μ.)

serifos-pammiliakos-28-10-2012-5

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares