Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 10:33

Super League: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ με σόου Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 3-1 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.Με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να σκοράρει δύο τέρματα, ο «δικέφαλος του Βορρά» έφυγε με το τρίποντο από την Ήπειρο και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, περιμένοντας το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα μεγάλο λάθος του Κλέιμαν που έφερε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο 4ο λεπτό, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων προσπάθησε να κάνει ένα βολέ, ο Μπράντον Τόμας εκτός περιοχής του έβαλε κόντρα, με την μπάλα να φτάνει στον Κωνσταντέλια ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία για το 1-0 του ΠΑΟΚ.

Στο 24’ ο Λιάσος έκανε ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής με τον Κοτάρσκι να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Σόρια, ο Παμλίδης στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ δεν το έβαλε κάτω και στο 33’ «χτύπησε» ξανά με άλλο ένα υπέροχο γκολ του Κωνσταντέλια. Σε γρήγορη αντεπίθεση, ο Μπράντον Τόμας έδωσε στον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος «ζύγισε» ωραία την μπάλα και με άπιαστο γωνιακό σουτ έξω απ’ την περιοχή έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1.

Στο 38’ από εκτέλεση φάουλ του Σόρια, ο Μπάλαν έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διαχειριστεί τη κόπωσή του απ’ το ταξίδι που είχε την Πέμπτη στη Φινλανδία κι έψαξε για ένα τρίτο γκολ στις αντεπιθέσεις.

Το πέτυχε στο 77’ με ένα καταπληκτικό πλασέ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη μία έπειτα από ασίστ του Σαμάτα, «κλειδώνοντας» την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στη Super League.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares